Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Útok na Bohuše Matuše (45): Po slovech o svatbě s Lucinkou (16) mu napíchli telefon

Útok na Bohuše Matuše (45): Po slovech o svatbě s Lucinkou (16) mu napíchli telefon
Zdroj: Instagram, Facebook
+ Dalších 16 fotografií
Je v maléru!
Bohuš Matuš (45) by rád svatbu, jeho nezletilá Lucinka (16) si zase přeje miminko. Věkově vzdálený páreček si ale na obojí bude muset počkat. Na veselku přinejmenším dva roky, dokud zpěvákově přítelkyni nebude osmnáct. Mezitím se ale Matuš musí vypořádat s nepříjemnými útoky. Krátce po slovech o svatbě se mu totiž kdosi naboural do telefonu a na Facebook.

Když se Bohuš Matuš (45) v sobotu probudil, čekalo ho nepříjemné překvapení. Z jeho telefonu totiž kdosi rozesílá jeho známým textovky s nevhodným obsahem. Muzikálový zpěvák se dušuje, že není jejich autorem, a láme si hlavu, jak z takového maléru ven.

"Přátelé, někdo mi vyhekroval jak telefon, tak tady Facebook. Pokud vám chodí nějaké zvláštní esemesky, tak to mažte. Dle IP adresy je to někdo z Roztok u Prahy a ze Žižkova to také někdo opakovaně zkouší," stěžuje si Matuš. Útok přitom přišel krátce nato, co přiznal, že by si chtěl vzít za ženu svou nezletilou přítelkyni.

Jenže to není jediné, co mohlo hackery proti Bohušovi poštvat. Ani Lucinka (16) si totiž nebere servítky a ve svém útlém věku už se vidí, jak chová Matušovo miminko. „Chce po mně dítě. Dovedl bych si to s ní představit," svěřil holohlavý zpěvák webu expres.cz. Práce kvapná je ovšem málo platná. Lucinka, která studuje zpěv na mezinárodní konzervatoři, si tak prozatím bude muset vystačit pouze se svými zvířecími "miminky". Od svého o třicet let staršího milence dostala králíčky a myši.

Zatímco se Bohuš snaží přijít na kloub tomu, kdo za něj píše jeho kamarádům zprávy, někteří už si udělali jasno o příčině útoku. "Hlavně ty bys měl přemýšlet, proč to dělají a jestli ti to, proč to dělají, opravdu stojí za to. Přišel jsi o moc fandů i fanynek a některé z nich jsi i roztrojčil. Tyhle útoky mají jasný důvod a nepřestanou," vzkázala mu Nikol.

Asi by tak Matušovi stálo za úvahu, zda šestnáctiletá přítelkyně skutečně nebyla pořádným krokem vedle, anebo jestli neměl zůstat jen u mazlení a hlazení hlavičky...

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy