Krásné překvapení pro diváky televize Nova i samotnou moderátorskou dvojici si připravili jejich kolegové. Lucie s Reyem jako obvykle uváděli Televizní noviny, jenže tentokrát jim vyrazil dech sporťák Štěpán Sokol, který oznámil: „Dnes slavíte takové krásné jubileum, je to na den přesně, co vysíláte dvacet let!“ 

Borhyové pak předal obří pugét a Korantengovi musely stačit ostružiny, ovšem největším dárkem bylo připomenutí dvacetileté kariéry obou moderátorů a průřez společnými 2657 Televizními novinami. Vše začal krátký sestřih záběrů z minulosti a následovala i vzpomínka na jejich historicky první společné vysílání Televizních novin z 5. srpna 1999, kdy mladá Lucie oznamovala, že se vysílá z tehdy „nového studia na Barrandově“.

Archivní záběry oba moderátory velmi dojaly i rozesmály. Rey si raději chvílemi zakrýval oči, aby nemusel sledovat své někdejší chybky a přeřeky. S Lucií oba několikrát propukli v záchvaty smíchu. „Já jsem k němu vzhlížela jako ke zkušenému moderátorovi,“ prozradila o kolegovi Lucie a on zase vzpomínal, jak před 20 lety ani nevěděl, o koho se jedná, když z nich chtěli udělat dvojici. „Jo, blondýnka? Tu jsem potkal na chodbě,“ odtajnil tehdejší reakci.

Od té doby už ale uplynulo hodně vody a z dvojice se staly stálice obrazovek a kromě toho jsou z nich ve skutečném životě i blízcí přátelé. V reportáži se objevily ostatně i záběry z porodnice z doby, kdy blondýnka přivedla na svět prvorozeného synka Lucase a Rey jí přišel pogratulovat. Není divu, že Lucii to dohnalo až k slzám. „Tak mě to rozesmálo i dojalo zároveň,“ přiznala. Ani Rey neskrýval dojetí.  

Vtipná byla také jakási sonda do budoucnosti ze 7. února 2044, kdy je z Korantenga již šedivý a brýlatý pán s roztřeseným hlasem, zatímco „Lucie Clooney Borhyová“ vypadá stále dokonale. „Botox a mrkev,“ prozrazuje ve skeči svou metodu, jak si zachovat mládí. Už na vážno posléze dvojice poděkovala divákům za jejich přízeň. 

VIDEO: Borhyová nechala přítele doma a vynechala tanec: Mám strach, aby šaty nezůstaly na parketu!

Video
Video se připravuje ...

Borhyová nechala přítele doma a vynechala tanec: Mám strach, aby šaty nezůstaly na parketu! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
53 fotografií