Rozhodně to není první filmová role modelky, která před lety zazářila v roli barmanky v Kamarádovi do deště 2 a posléze v dalších rolích. „Hraní mě strašně baví a velmi ráda přijímám nové výzvy. Už jsem hrála pod taktovkou skvělých režisérů, kde jsem se hodně naučila a budu v hraní dál pokračovat. Třeba jednou dostanu svou vysněnou roli v komedii, kde bych předvedla svůj smysl pro humor. Už nechci být jen za tu krásnou," svěřila se Blesk.cz Simona Krainová, která je novou posilou oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. 

„Budu hrát právničku. Konečně se budu cítit jako Andrea Verešová, ale nemusela jsem kvůli tomu chodit do školy," zavtipkovala modelka, která dostala epizodní roli, ale není vyloučeno, že se její role nebude vyvíjet. 

„Než jsem nabídku přijala, tak jsem měla obavy, jak budu stíhat natáčení, ale celý štáb mi vychází neuvěřitelně vstříc a kolikrát mi mění natáčecí dny, protože toho mám opravdu hodně. Podzim je vždy strašně nabitý," dodala Krainová, kterou na tiskovou konferenci TV Nova doprovodila celá rodina - manžel Karel a synové Max a Bruno.

VIDEO: Simona Krainová bude hrát v Ordinaci! Poděkovala a vysmála se Verešové!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová bude hrát v Ordinaci! Poděkovala a vysmála se Verešové! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií