O tom, kdo seznámil Meghan Markleovou s princem Harrym se spekuluje od doby, co se o jejich vztahu dozvěděla veřejnost. S největší pravděpodobností to mohla být jejich společná kamarádka, PR ředitelka módní značky Ralph Lauren Violet von Westenholzová, nebo módní návrhářka Mishu Nonooová. 

Na nedávné kolaboraci s módním magazínem Vogue vedle vévodkyně spolupracovala i britská herečka Jameela Jamilová (33), která září v roli Tahani Al-Jamilové v seriálu 'The Good Place'. Jameela byla oslovena, aby do Vogue napsala článek přibližně tři měsíce předem, bez vědomí, že se na něm bude podílet i Meghan Markleová. 

I přesto, že Meghan pracovala pro Vogue v utajení, informace unikly na veřejnost, a tak chtěla Jameele vysvětlit, o co jde, a zároveň se omluvit. Vzhledem k tomu, že se jednalo o neznámé číslo, seriálová herečka telefon třikrát nezvedla. K hovoru ale nakonec přeci jen došlo a Jameela si pak vyčítala, že nejprve dělala mrtvého brouka. Hovor popsala jako velmi zábavný a dozvěděla se, že je Meghan velkou fanynkou jejího seriálu. 

„Řekla mi, že miluje The Good Place! Okamžitě jsem se začala cítit trapně, protože jsem si z ní několikrát v seriálu dělala legraci. Řekla mi, že je vděčná Tahani za to, že jí představila Harryho. A já jen odpověděla: Není zač," svěřila se talentovaná a krásná herečka časopisu Grazia.

Jameela hraje v seriálu dokonalou krásku Tahani, která má spoustu přátel mezi vlivnými celebritami, neustále všem připomíná, že se zná se spoustou slavných lidí, a v seriálu také prozrazuje, že to byla právě ona, kdo královský pár seznámil. 

VIDEO: Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video
Video se připravuje ...

Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru! Reuters

Fotogalerie
107 fotografií