Online supermarket Rohlik.cz začíná vozit do Prostějova. Chce otevřít i další česká města

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

rohlik-cz-kuryr

Foto: Rohlik.cz

Kurýr Rohlik.cz

0Zobrazit komentáře

Největší český online supermarket Rohlik.cz zvolil netradiční způsob, jak rozhodnout o dalším cíli své expanze. Po Praze, Brně, Olomouci, Plzni, Hradci Králové, Pardubicích a Liberci chtěl otevřít rozvoz také v Prostějově, ale podmínil to tím, že od tamních obyvatel vybere alespoň dva tisíce e-mailových adres, které potvrdí, že je o službu v tomto moravském městě zájem.

Otevření Prostějova dává pro Rohlik.cz smysl. Čtyřicetitisícové město se nachází mezi Brnem a Olomoucí, kde již internetový supermarket funguje, ale přesto si chtěl potvrdit, že bude o službu zájem. Kýžených dva tisíce adres nakonec dokázal vybrat za pouhých pět dní a nyní oznámil, že od zítřka začne doručovat i do Prostějova.

Nemá to být navíc zdaleka poslední destinace, kterou si Rohlík pro svou expanzi vybírá tímto způsobem. V dohledné době chce oslovit také další české město, prozatím však nechce prozradit, o jaké půjde.

„Rozhodně budeme ještě analyzovat, jak se velký zájem v Prostějově o nás projeví na počtu objednávek. Způsob oslovení a přímého kontaktu s občany daného města nám vyhovuje a budeme v tom pokračovat při případné další expanzi,“ říká Marek Haller, marketingový ředitel Rohlik.cz.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym