Současného šéfa týmu Ferrari s tím předchozím nelze srovnávat

Ital Mattia Binotto na konci minulé sezony nahradil v roli šéfa stáje Maurizia Arrivabeneho, který po neúspěšném útoku na mistrovský titul musel tým opustit. Podle Sebastiana Vettela ale nelze určit, kdo z nich je lepším lídrem.

Štítky: Ferrari Mattia Binotto Sebastian Vettel Zveřejněno 16. 08 2019 — Lukáš Podstata

Na otázku, který z posledních šéfů Ferrari byl podle Sebastian Vettela lepší, Němec odpověděl: „Myslím si, že není dobré oba dva mezi sebou srovnávat. Každý rok nebo každá situace v závodě je jiná, proto je těžké posoudit, který z nich je lepší.

Pokud jde o samotného Mattiu, tak odvádí velmi dobrou práci. Jeho role v týmu je jiná ve srovnání s tou dřívější. Pro mě je velice důležité – a vnímám to pozitivně –, že skladba týmu zůstala od minulé sezony téměř nezměněna,” hodnotí současnou situaci Vettel.

Letošní výsledky stáje z Maranella, ale nejsou příliš dobré. To potvrzuje také německý pilot. „Musíme se hodně zlepšit. Velice brzy také zjistíme, zda jsme se vydali správnou cestou. Mattia si vede velmi dobře a udržuje tým pohromadě. Často nám všem říká, jakým směrem se vydáme a nabádá nás abychom pokračovali v tvrdé práci,“ říká rodák z Happenheimu.

Diskuse k článku

Napsat komentář