Hlavní obsah

Aston Martin má nové oddělení, navrhne vám garáž snů v obýváku

Novinky, laz

Že si majitelé luxusních vozů své miláčky zaparkují klidně do obývacího pokoje, to není nic výjimečného. Stejně jako prosklené výtahy, kdy i s vaším vozem přijedete přímo do bytu. Do tohoto byznysu se ovšem nyní pouští přímo automobilka.

Foto: Aston Martin

Garáž od Aston Martin Q

Článek

Oddělení Q u Aston Martinu slouží k personalizaci vozů. Stejně jako takové Individual u BMW či Exlusive u Audi. Ovšem Britové jdou dále. Vyčlenili si oddělení, které se specializuje na garáže. Respektive na „důstojná parkovací stání“.

O svém záměru Aston Martin informoval na čtvrteční konferenci v rámci výstavy Pebble Beach. Rovnou je k mání i několik vizualizací. Modely luxusním stáním dělají jak hypersportovní Valhalla, tak i klasické a opravdu nádherné „Bondovo“ DB5.

„Představte si luxusní domov kolem vašeho auta. Tímto ukazujeme příležitost vytvořit si doma svou vlastní galerii umění. Pro nadšence do aut navíc bývá garáž stejně důležitá jako zbytek domu,“ vysvětluje záměr člen speciálního oddělení Marek Reichmann.

Oddělení Q od Aston Martinu je připraveno vyhovět individuálním požadavkům, každopádně se ale pořádně vyřádí v Miami, kde za účelem realizace bytů tohoto stylu vzniká rezidenční čtvrť.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám