Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tomáš Řepka vzkazuje z vězení: Děti, Kačka a ryby! To mi dává největší sílu

Tomáš Řepka vzkazuje z vězení: Děti, Kačka a ryby! To mi dává největší sílu
Zdroj: archiv T. Řepky
+ Dalších 16 fotografií
EXKLUZIVNĚ
Tři měsíce má pomalu za sebou a další minimálně tři si ještě Tomáš Řepka (45) musí odpykat, než bude mít šanci požádat soud o podmínečné propuštění po absolvování poloviny trestu. Co bývalý fotbalový reprezentant chystá, až opustí svět za mřížemi? Co mu dává největší sílu? Čtěte exkluzivní rozhovor s Tomášem Řepkou, který popisuje, jak se mu žije na Borech a o čem přemýšlí.

„První, co udělám, bude, že odjedu se svojí ženou někam, kde budeme úplně sami. A nesmí se ode mě hnout na centimetr. Dlužím jí toho hodně, co jí chci říct, a chci ji mít u sebe blízko. Pak pojedeme za mojí mámou, mými dětmi, rodinou, určitě musím udělat akci pro kamarády. Všichni píšou, že na mě čekají. Těším se, jak si pustím Metallicu a dám si pořádný kus masa a první cigáro na vzduchu, budu s těma, který mám rád, a chystám ve spojení s knihou i autogramiády pro sparťany,“ svěřil se eXtra.cz v dopise Tomáš Řepka (45).

ČTĚTE TAKÉ O TOM, JAK SNÁŠÍ BEZNADĚJ VE VĚZENÍ

CO DRSNÉHO VZKAZUJE ERBOVÉ A PROČ SE ZASTÁVÁ BAHENSKÉHO?

„Vždy jsem na nich měl narváno lidma a teď to bude asi ještě větší. Těším se na děti, na Claudii (dcera Kateřiny Kristelové – pozn. red.), která mně posílá krásný věci a obrázky a dává mi sílu, i na Timmyho, Kačky synovce, kterýho často hlídáme. Ten mě miluje a pořád se ptá, kdy se vrátím z dovolený, :-)“ plánuje.

Plány

„Budu žít rodinným, klidným a obyčejným životem, o kterým jsem vždycky snil a kterej si plním až teď. Budeme taky hodně cestovat jako dřív. Žili jsme si hezký život předtím a budeme ho žít i teď. O mně média ráda píšou jako o chudákovi a bezdomovci, ale o mým životě, skutečným životě, nevědí vůbec nic. Musím se tím vždycky bavit. Neexistuje národ, kterej by záviděl víc, než jsou Češi,“ myslí si Tomáš.

A čeká ho toho opravdu hodně.

„Pracovně chystám kromě knihy i besedy. Budu předávat své zkušenosti nejen po nápravných zařízeních a školách. Už teď se mi ozývají různý lidi s nabídkama a ti ostatní se můžou ozvat na můj Instagram. Všechno budu řešit, až se vrátím domů. Taky si užiju ryby, který jsem zanedbával. Vím, že to špatný je za mnou,“ dodal Tomáš Řepka s nadějí.

V DALŠÍM DÍLE NAŠEHO ROZHOVORU S ŘEPKOU SE DOČTETE, CO JE JEHO SNEM A JAK TO MÁ SE SPARTOU. SLEDUJTE EXTRA.CZ.

DÁLE ČTĚTE:

První rozhovor Tomáše Řepky z vězení: Říkají tady tomu Kongo, ale já se nevzdám!

Řepkovo prohlášení z vězení: Erbová mě podrazila, Bahenskému a Gulašimu držím palce!

Řepka z vězení napsal, co si myslí o exmanželce: Reakce Vlaďky Erbové je jasná!

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy