EF Podcast #22: Černý čtvrtek pro český fotbal

16.08.2019, 17:16
Názory a komentáře
Početný český #TýmKoeficient (spolu s neexistujícím "týmem nadstavba") včera utrpěl pořádný direkt. V evropských pohárech již účinkuje pouze jeden tým, který se dosud v této sezoně evropských pohárů ani ještě nestihl představit - pražská Slavia. Právě na její blížící se duel s Kluží si v novém EF podcastu též posvítíme, nejprve však zrekapitulovat to nepříjemné...

Tentokrát jsme nahrávali v noci, ještě začerstva, a také proto osazenstvo podcastu s postupujícím časem odpadává. Začínáme ve čtyřech - stálé moderátory Honzu Pikouse (Piky) a Tomáše Daníčka (fantomas) doplní náš rezidentní expert přes Mladou Boleslav Marek Ustohal (Usty) a také speciální host ze Sparťanských novin, Martin Tomáš.

Kromě nahrávacího času se změnily i technické podmínky. Tentokrát přísaháme, že nikdo nehučí a všechny feedy jsou plus mínus stejně hlasité. Snad.

Jinak jsme to všichni viděli. Ať už na ČT, nebo na pofidérních tureckých streamech. Každopádně během této cca hodiny a půl rozebíráme mimo jiné Jílkovy i Vrbovy volby a změny v sestavě, hovoříme o "promarněné příležitosti" Mladé Boleslavi a závěrem si podrobněji přiblížíme také soupeře Slavie v Lize mistrů, CFR Kluž.

EF Podcast #21:

• O Spartě, neodkryté tajence na stoperu, Kangově sólování a Jílkově startu (01:50 - 26:55)
• O Plzni, jejich palírně, Vrbových změnách v sestavě a jak vlastně dál? (27:00 - 46:20)
• O Mladé Boleslavi a obecně o českém účinkování v pohárech (46:25 - 1:06:45)
• Před Slavia - Kluž; co čekat od soupeře a jak na něj? (1:07:00 - konec)

Pozn.: Podcast si lze v rozhraní Soundcloudu také stáhnout a poslechnout v offline režimu. Stačí kliknout na "more" a "download file". Účet není potřeba.

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (145)

Přidat komentář
Csaplárova past

Prosím vás, začněte to nahrávat i do podcastových aplikaci - Apple/Google ...

Reagovat
David143

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
fantomas

Nikdy sem neměl nic od Apple, takže absolutně netušim, jak to chodí a jaký to má výhody. V čem je třeba i ten Google o tolik lepší, a jsou všechny ty podcastový aplikace zadarmo?

Reagovat
Csaplárova past

Jasně, že je to zdarma. Hele, Podcasty a vůbec mluvené slovo teď hodně frčí, je to trend. Používám denně a benefit vidím už jen v tom, že budu mít vše na jednom místě. Můžeš si epizodu stáhnout, nastavit časovač vypnutí, pamatuje si to poslední pasáž atd. SoundCloud prostě na Podcasty není dělaný. Myslím, že to tak vidí i spousta jiných lidí

Reagovat
fantomas

Tak ze SC si to taky stáhneš, ale ok, zvážíme.

Reagovat
Csaplárova past

Hmmm, upload pár desítek MB souboru na další dvě služby snad není žádná raketová věda, ale díky, pokud se tím budete zabývat ....

Reagovat
fantomas

Why so salty tak musí se založit účet apod. a vzhledem k tomu, že už sem sám na editaci, tak je to další sraní navíc no. Ale jo, polepšíme se.

Reagovat
Csaplárova past

Ale ty to přece děláš s láskou

Reagovat
mickey mouse

A hlavně jsou ty aplikace už předinstalované

Reagovat
matZz

tak bych to uvítal

Reagovat
eLJay.91

Souhlas

Reagovat
Zaschrona

Tam to nejde přidat manuálně pomocí RSS? Já teda používám Podcast Addict a tam to mám narvané bez problémů.

Reagovat
Csaplárova past

A kde získám RSS adresu Eurofotbalu?

Reagovat
Zaschrona

Na getrssfeed.com vlož soundcloud.com/eurofotbal, pak by ti to mělo vyjet RSS feed, co pak normálně v podcastový aplikaci načteš vložením té adresy do příšlušné kolonky, pokud tedy ta appka podporuje načítání RSS.

Reagovat
Csaplárova past

Do své podcastové aplikace můžu přidat podcast pomocí URL, ale ta stránka, kterou jsi mi poradil po vložení adresy ze soundcloud mi jen nutí stažení souboru sounds.rss. Ale žádnou adresu mi to nevyplivlo jsem marnej asi

Reagovat
Zaschrona

A co používáš za appku?

Reagovat
Csaplárova past

Nativní aplikace Podcasty v iOS nebo Overcast, ale domluvit se nedokážu ani s jedním.

Reagovat
Zaschrona

http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:89477982/sounds.rss

Když tam šupneš tohle url, tak ti to nevezme? Obě ty appky by ti to vzít měli...

Reagovat
poz3n

Wow funguje moc diky. V ios podcastech jsem to vlozil jako Pridat podcast pomoci url.

Reagovat
poz3n

Taky se přidávám s prosbou

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Přesně kdyby Vrba s Jílkem nechválili, tak hrajou o titul v LM jako Guardiola s nejdražším týmem. Počkat, oni vlastně vždy prohrají s papírově slabším.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola dokaze ty hrace sehrát. Dokazal to Mourinho v United? Ne.

Reagovat
kilobyte

Souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ti penize nevyhraji tituly. Guardiola by s Plzni, Boleslavi i Spartou easy postoupil do dalsiho kola. Vsichni treneri si to prohrali vcera a minulý tyden sami.

Reagovat
kilobyte

To nevyhrají, ale podívej se na Guardiolovi výsledky v PO LM. Za poslední dva roky vyřadili jen Basilej a Schalke, tedy o hodně slabší kluby (hlavně finančně). Nevím jestli by třeba se Spartou dokázal porazit silnější Trabzonspor, naopak si myslím, že by spáchal sebevraždu po prvním tréninku.

Reagovat
smazaný uživatel

Prokaucoval to tam hodne. Zvlast loni. Ale s Bayernem byl trikrat za sebou v semifinále

Reagovat
kilobyte

Ale přebral je po tom co byli jednou ve finále a jednou vyhráli. Ten tým byl výborný a nevím jestli ty tři semifinále nebyla spíše "prohra".

Navíc v PO porazil Arsenal (který vypadával každý rok hned v prvním kole), United (pod Moyes v přestavbě), Šachtar, Porto a Benfiku (což jsou prostě týmy druhého sledu, které nemají takové možnosti jako Bayern nebo City)

Jediný favorit a tedy "rovnocenný" tým, kterého dokázal porazit byl Juventus.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

S vlastní analýzou chyb, atd. v článku moc nesouhlasím, ale v té nosné myšlence má opravdu pravdu. U nás se moc kritizování nenosí, protože se vůbec nechápe jeho význam. Kritika není o tom, že řeknu druhému, že je blbec, protože to zvoral, ale je o tom, že se diskutuje nad příčinami neúspěchu a možnými řešeními, ale mělo by se vyhodnocovat i to, co se povedlo a proč. Což má pomoci k lepším výsledkům v budoucnosti. Jenže takhle se kritika moc nechápe a bere se dost často osobně. Což mj. vede k tomu, že chybí iniciativa, vůle něco sám rozhodovat. A platí to obecně, nejen ve sportu/fotbale.

...

Kdybychom zůstali u fotbalu, myslím, že typický příklad, kdy chybělo vyhodnocení úspěchů a chyb, bylo EURO 2004. Nikdo nechtěl jít proti Brücknerovi, tak mu na svazu poděkovali za vynikající výsledek a už nikdo neřešil důvody, proč se s Řeckem prohrálo. Přitom Brücknerovo lpění na určitých hráčích a tvrdohlavost ohledně (ne)střídání v určitých fázích zápasů, kdy to nutné je, se negativně projevilo na následujícím MS i EURO2008. Netvrdím, že v případě existující odborné oponentury na svazu by se Karel choval jinak, ale kdo ví.

Přitom takový Löw se musel na zpovídat na koberečku i po vítězném MS.

Reagovat
db18

U Viktorky nesouhlasím ani s tou nosnou myšlenkou, protože hráči jsou prostě mimo a po půl roce, kdy si zasloužili jen kritiku, si myslím, že je pochvala opravdu na místě... A Vrba chodí na "krizové sezení" taky každou chvíli (on Šádek beztak každýmu řekne rovnou, co si zrovna myslí)

A jinak v Dohráno+ Hartman pravidelně mele sračky.

Reagovat
Spalovač šancí

Když budeme jenom u fotbalu, tak se samozřejmě nesmí brát za bernou minci, co se říká do médií (navíc často bezprostředně po zápase), ale co se děje v kabině, kam my nevidíme.

Viktorka vypadla spíše kvůli individuální chybě, než kvůli chybě v systému. Navíc si Vrba evidentně poučení z venkovního zápasu vzal. Na druhou stranu podobných zápasů jako v Antverpách (bez zájmu, bez odvahy) měla Viktorka za poslední rok několik a to taky není asi úplně normální.

PS: Hartman samozřejmě mele nesmysly i v tom článku. Kritizovat Kangu v zápase proti Trabzonu za to, co udělal v zápase v MB, vůbec nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Usty zní jako hipster

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je Sáčkovo štěstí, že se na něj moc pozornosti neupíná, ale na tom pravém beku se fakt našel.

Reagovat
Le Gunner

Když si to tak vezmu, v současnosti bych v kádru Sparty ponechal tyto hráče (velmi subjektivní názor, logicky):

GK: Nita, Heča, Bičík - pokud Nita nebude chtít odejít, nejlépe pořešený post možná i v celé lize.

RB: Vindheim - zatím tedy ani nevím, jak hraje, ale slibuji si od něho něco jako Karavajeva, i kdyby trochu horšího, čert to vem. Zahustel prostě do Dukly, Sáčka zde nepočítám. Podle Norovy výkonnosti nutnost buď jednička nebo dvojka na tento post.

CB: Kaya, Lischka, Panák, Costa/Štětina/Radakovič - pominu-li jakékoliv antipatie Jílka vůči Kayovi, měl by být neotřesitelně stoper č. 1 i kdyby chyboval, prostě se definitivně sžije s ligou, klubem atp... Lischku a Panáka samozřejmě nechat s tím, že kdo ví, kdy se vrátí a v jakém stavu. Z té trojice si jednoho nechat jako poslední možnost (asi Costa, může alternovat) a přivedl klidně staršího, ale prověřeného stopera do momentálního základu. Po uzdravení a ověření Lischky a Panáka pustit Costu a zvážit, jak s tou čtveřicí naložit.

LB: Hanousek - klidně nechat, ale jako backup s Costou jako backup backupu. Za chybu považuji prodání Civiče, měli ho ponechat, rozhodně by nehořel.

DM: Krejčí, Sáček - tento post se jeví jako celkem perspektivně a vcelku kvalitně pokrytý, určitě bych oběma dal šanci. Může zde v budoucnu zaskočit Panák, na Frýdkovo srdíčko se vyprdnout a poslat do Liberce.

CM/AM: Hašek, Kanga, Trávník, Dočkal - myslím si, že Dočkal v jakékoliv formě se vrátí, bude přínosem, ať už vedle Kangy nebo jako jeho alternativa. Do té doby určitě přivést někoho na hostování nebo klidně vytáhnout někoho mladého. Hašek jako poslední volba a zdravá konkurence Trávníka, ti dva jsou momentálně jako na houpačce.

RW/LW: Hložek, DMK, Plavšič - oba dva jasný základ, Plavšiče klidně nechat na lavce... Dvě další křídla nutností (z ligy mě nikdo nenapadá, ze zahraničí Přikryl), Ben Chaimy a kohokoliv jiného, kdo tam z momentálního kádru připadá v úvahu, pustit.

FW: Kozák, Drchal - Graiciar asi moc šancí nedostane, Tetteha střelit za jakoukoliv cenu, Kadlec si ještě najde místo v průměrném klubu naší ligy, případně v Polsku. Pulkrab Liberec. Kozák žolík z lavičky a kladivo do vápna (hahaha), číslo jedna nutnost (spíš typ hráče co podrží míč než vyloženě třicetigólový snajpr, něco jako Giroud).

A co Kulhánci, Mustedanagičové a další, nevím... No ta práce je ještě na minimálně dva povedené přestupáky a kdo ví, co se bude dít během nich...

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák je příšernej okamžitě zabalit zdarma do Opavy nevím čím v té Spartě při těch prestupech přemýšlí, celý léto na práci a nepřišel zhola nikdo po takovejch bidnejch vykonech

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Rarášek

Sáček není DM.

Reagovat
Le Gunner

Bílý Kanté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Souhlasím s tím, že tam je furt práce jak na kostele, Sparťané si sice furt něco namlouvají, ale když se na to člověk podívá střízlivě, tak v tom kádru je dost postů obsažených strašnýma průměrákama.

Tam jsou možnosti buď v jednom přestupáku se zbavit cca 10 hráčů a stejnej počet kvalitně vytipovaných hráčů přivést a obětovat další úsek na nějaký sehrání, nebo ten kádr citlivé obměnit ve dvou ve třech přestupácích po sobě a opět obětovat úsek na sehrání.

Bohužel pro Spartu je oboje nemožný, takže tam budou problémy ještě hodně hodně dlouho.

Reagovat
JeséRodriguez

Nita, Heča, Bičík - Vindheim, Sáček, Kaya, Panák, Lischka, Hancko, posila, Hanousek - Mandjeck, Krejčí - Karlsson, Graiciar, Dočkal, Hašek, Kanga, Trávník, Ben Chaim, posila - Hložek, Drchal, posila

I když u Panáka se obávám, že už se na tu úroveň nevrátí. CB umí zahrát Krejčí i Mandjeck, Sáček právě s Panákem zahrají střed zálohy, Hancko CB i LB. Hložek a Graiciar zvládnou křídlo i hrot, takže možná jedna posila (asi spíš na to křídlo) je zbytečná. Na hrot by se hodil třeba Boakye, ten už proti nám taky zahrál dobrej zápas, takže to třeba ve vedení někoho napadne.

Reagovat
Azazelo RD

To Ustyho "ahoj" mi připomnělo legendárního Formana. https://www.youtube.com/watch?v=47ZgDmn6Wrk

Reagovat
San Iker

Reagovat
andrew96

Reagovat
Le Gunner

Jo a "pakliže". <3

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stopery má momentálně Olomouc, JEMELKA-BENY, ty liberče

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda hlavně Beneš je top Sparta absolutne neumí nakupovat kdyby místo Radkovice vzali jemelku a pak zadarmo podepsali Beneše oni tak teď mají nejlepší dvojici tam

Reagovat
Selänne

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to tak dobře. Dobře pro fotbal

Reagovat
fantomas

Jn, teď se ještě vypořádat s tim pirátstvim, co ho zabíjí, a bude se mu zase krásně dýchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Cerne roky by bylo presnejsi

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Taiger

robik idiot

Reagovat
C-M@ster

Jak to myslíš?

Reagovat
Taiger

Ty se vyžíváš v tom, se bavit s dementama viď

Reagovat
C-M@ster

Jj, proto na tebe vždycky reaguju.

Ale spíš čekám, že rozvede myšlenku.

Reagovat
Taiger

zzz, býval si vtipnej

Reagovat
kilobyte

Snad jedině: Kanga, Tetteh, Mandjeck, Mavuba, Kayamba, Deli, Ngadeu, Olayinka, atd.

Reagovat
Rarášek

Hancko není stoper.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Rarášek

Ano, přesně tak, naposled tam hrál ještě v Žilině dva roky zpátky.

Reagovat
fantomas

Rok zpátky. Pokud vim, tak tam začínal i kariéru, takže je daleko spíš kovanym stoperem, než že by jím vůbec nebyl. A podle mnohých Slováků na CB v tý sezoně 17/18 hrál nejlíp, co ho hrát viděli.

Reagovat
Rarášek

Ale od tý doby se trochu herně posunul, já si ho taky ze Žiliny pamatuju na stoperu, neboj .. Ale teď je z něj spíš bek než stoper(Navíc ofenzivně laděnej bek, ne hráč typu Vidličky).

Reagovat
fantomas

To, že teď pár zápasů odehrál na levym beku z něj ještě nedělá "spíš beka", a už vůbec ne "žádnýho stopera". Vždyť i ten levej bek v repre je spíš znouzectnost, co sem tak pochopil.

Reagovat
Rarášek

Ikdyby z nouze, stabilně hraje rok levýho beka prostě, i ve Spartě koneckonů je brán spíš jako levej bek.

Reagovat
fantomas

A to zas čerpáš odkud? Rosický k tomu řekl následovný: "Dávid je mladý konstruktivní obránce s výbornými parametry pro současný fotbal. Hodně se nám líbil již v době působení v Žilině. Může nastupovat jak na stoperu, tak na místě levého beka."

- v Žilině hrál na stoperu a taky ho jako stopera představuje v první řadě.

Ty seš fakt pohádkář, viď.

Reagovat
Rarášek

Možná jo, možná ne .

Reagovat
Losinho

on stabilně hraje?

Reagovat
Rarášek

Když hraje, tak levýho beka .

Reagovat
Zark

co jsem videl Hancka proti Bolce, tak si neumel drzt post a branit ani na bekovi... takze na stoperovi bych ho nechtel videt uz vubec radeji.

Reagovat
fantomas

To nejsou zadny spojeny nadoby. Na beku si ho dost mozna nedrzi prave proto, ze je pro neho prirozeny videt hriste z pozice stopera.

Reagovat
Zark

to je blbost, stoperi mivaj vetisnou tendenci nelizt tolik vpredu a nezapominat se. On si hraje nekdy az moc na kridlo.. ale treba to je spartou a ukolama nebo proste nedrzi taktiku protoze prisel z italie a ma to tu celkem na haku. nedivil bych se ničemu

Reagovat
fantomas

Takže ty deš vážně jinými slovy zakládat tvrzení, že je to hlavně bek na tom, že... beka hrát vlastně neumí? To je fakt mimořádně pokroucená dedukce, hlavně aby se ti hodila do krámu.

Reagovat
Zark

ja rikam, ze bych mel strach ho dat i na CB.. ostatne ty bys mel taky kdybys ho nekdy videl hrat

Reagovat
fantomas

Já ho viděl hrát akorát na beku a o tom, jak by hrál stopera, mi to řeklo velký nic, no. Ostatně jako by mělo každýmu.

Reagovat
Zark

podle me tam jednou v pohode hrat muze, ale az na to dospeje. to asi videli stejne i u fialek a ve sparte. otazka zni na jake urovni

Reagovat
Zark

jinak se mi líbí jak si zase skalopevne stojis za tim ze je to dobry CB, kdyz jsi ho tam vlastne ani nevidel.. taky slušné

Reagovat
fantomas

Co? Ne, já ho nikdy neoznačil za "dobrý CB", já se všehovšudy ohradil proti tomu, že "neni CB". Zbytek sou zas jen tvoje pofidérní dedukce.

Reagovat
Zark

Tak ja prvne reagoval tim, ze se nedivim proc hraje na bekovi, kdyz v defenzivni praci byl dost mimo a nebrani organizovane a hlavne ne!spolehlive, coz jsou veci, ktere by mel prave stoper mit. Tys to pak nejak cele zacal prekrucovat a dokonale si podtrhl svoje argumentacni schopnosti v diskuzich tady.

Reagovat
fantomas

WTF já řekl, že bek a stoper se chovaj odlišně, proto je absolutní nesmysl z chování někoho na beku odvozovat to, jak by se choval na stoperu, ale budiž... pokud ti to přijde normální, tak prosim.

Reagovat
Zark

mi to normalni prijde.. ale co se o tom budu bavit s nekym, kdo bez nazoru odborniku z BBC stejne neda ani ranu tak co

Reagovat
fantomas

Haha, jasný.

Reagovat
fantomas

Tak co, jaký korelace si tam našel?

Reagovat
Zark

Korelace pls...

Reagovat
fantomas

Lol. No tys mi tu tvrdil, jak se dá od výkonů na beku šíleně odvodit, jak si jeden bude počínat na stoperu. Tak mě jen zajímá, jaký styčný body tam teda vidíš, protože já se Hancka zapomínat vepředu uplně nevidim.

Reagovat
Zark

ano, po 45 minutach s Banikem(!!!)... gratuluji. Budeš mě ted takto otravovat pořád?

Reagovat
fantomas

Zkusim to, když si za svou hovadinou evidentně tak ochotně stojíš.

Reagovat
Zark

sám jsi howadina pisálku

Reagovat
fantomas

Muck

Reagovat
Zark

jen me cim dal vic utvrzujes v nazoru o tobe

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Spalovač šancí

To, že hraje na stoperu, ještě neznamená, že je stoper.

Reagovat
fantomas

To, že na něm vyrůstal a odehrál nejlepší sezonu dosavadní kariéry, imo docela jo.

Reagovat
Spalovač šancí

Uroš taky odehrál na stoperu nejlepší sezonu kariéry a stejně to stoper není

Reagovat
fantomas

Haha, oukej. Tak Hancko ani Uroš nejsou nic. Vyřešeno.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko je bůh!

Reagovat
Rarášek

Bůh je jenom jeden a z nějákýho důvodu ho zavřeli.

Reagovat
C-M@ster

Kdy máš svatbu?

Reagovat
Rarášek

Žádnou další neplánuju!

Reagovat
C-M@ster

Už jsi měl? A mě jsi nepozval?

Reagovat
Rarášek

Jop.

No neboj, nepozval jsem ani Liquida třeba.

Reagovat
C-M@ster

To šlo po zásnubách rychle, ne?

Reagovat
Rarášek

Nechtěli jsme čekat na příští rok a datum jsme měli zvolený jasně .. Holt bylo hned za chvíli.

Reagovat
C-M@ster

Tak ať vám to vydrží, no... a byl tam někdo z EF?

Reagovat
Rarášek

Nene, skromně v pětadvaceti lidech .

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Co? Ty bys mě pozval, žejo?

Reagovat
fantomas

Jasan, ale moje svatba bude v Etiopii.

Reagovat
C-M@ster

Si chceš nabrnknout Etiopanku?

Ty nosí snubní prsten kolem pasu, ne?

Reagovat
montaigne33

Doporučuji přečíst na RUIK FOOTBALL: PROČ SE ČESKÝM KLUBŮM NEDAŘÍ V EVROPĚ? Jinak sdílím názor, že různí cz "odborníci- mudrlanti- a baviči" (typu ŠVANCARA, VÍZEK AD.), nechtějí vidět realitu, když snižují (zpochybňují) kvality nadprůměrných zahr. hráčů (např. Kanga, Komličenko,...) a rádi by budovali "ten náš fotbálek" především z českých hráčských zdrojů... Jenže fotbal se od Vízkových časů zatraceně změnil- stačí se podívat na angl. top týmy= kolik rodilých ANGLIČANŮ hrává v nejdůležitějších zápasech atd.?

Reagovat
Selänne

"Není to tak dávno, kdy v Evropě měly české kluby vzhledem k výkonnosti tuzemské soutěže početné zastoupení. Avšak poslední roky spíše potvrzují sestupný trend a úbytek týmů z české kotliny v základních skupinách. Byl černý čtvrtek, kdy vypadla ve třetím kole kvalifikace o Evropskou ligu Mladá Boleslav, Plzeň a Sparta, nastaveným zrcadlem? "

Stačil jenom tenhle popisek a netřeba pokračovat ve čtení.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Andis

Na druhou stranu ten článek má vyjímečně hlavu patu a dá se s tím souhlasit. Český klubový fotbal prostě tahnou především cizinci ať si to někdo přiznat nechce. Vymlouvat se na nadstavbu je dost směšný. Týmy jako MB, Jabka nepostupovali ani předtím a ten zbytek měl více méně vždy velice přijatelné soupeře. Jiná kategorie je pak nemistrovská část LM tam žádný Český tým opět neuspěl ani v minulosti a do budoucna to nebude jiný.

Reagovat
montaigne33

Řada článků je rozhodně "hlubokomyslnějších", než ty, kt se produkují jinde...

Reagovat
Andis

Ruik fotbal to má opravdu úroveň no ::thumbsup:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dává klukům do těla,jak předpokládali

Reagovat
smazaný uživatel

Kango?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba je čím dál větší č.rák, to hodnocení zápasu bylo vážně neobjektivní. Z.urvenej egoista to je. Na druhou stranu jim to přeju, za tyhle kecy. Ani se není vlastně čemu divit, když celýmu českýmu fotbalu šéfuje Berbr. Tak jak to může asi vypadat. Ryba smrdí od hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

no ,chlapci s podkastu začněte hledat příčiny proč tomu tak je místo keců, Fotbalovost to je jedna s příčin ůpadku fotbalu je fotbalovost .Podařilo se to oddalovat a to p.Vrbou že dokázal složit dost dobře Plzen s odložených hráčú hlavně Sparty.Několik let ta generace hrála a ted se čeká jestli se povede přestavba a věřím žš ano ale bude to trvat déle . PROČ .Jen najděte mezi motykama co běhají po trávníků nového Horváta?

Jen si vspomente na devadesátky co běhalo po trávníku hráčů v lize a kde potom hráli a co dnres !!!! .T R A G E D I E!!!! Stačí . Kde ti kluci jsoiu.A je tu otázka výchovy . Proč současný fotbal neprodukuje tyto kluky.To je zásadní otázka a ty vaše no keci co a jak kdo by co mohl kdo dá jaké prachy za co a nedá jsou k smíchu. Tak se pojdme zeptat kdy současný fotbalovž systém začne produkovat kvalitu!!!!!!! .Řeči o kvalitě slyším při každém utkání od všech tv expertů ale co udělali pro to aby se ta kvalita začala vychovávat. !!! z YTube jsem sledoval Masopustův slalom a zlatý míč vyhrál na MS a v lize - doma a ne v zahraničí a šlo to. No a co dnes ty kopálisti. Škoda se zeptat.No a dále Petráš super fotbalista bohém ,Berger to samé,Moravčik,Dubovský,Kučera, Vízek,apd a co dnes. Keci v podkéstu a kde není fotalovost jsou jen keci. A u čeho bych začal . Abych byl konstruktivní. Spracování míče do pohybu a hra jednoho na jednoho. Tak tam rozebírejte co měl a neměl udělat ten a ten ternér. kdo co bude strácet. No jen keci ale co fotbalovost. To je základní problém viz ten záložník FCSB na MB jak spracoval míč s otočkou a střela no bohužel do tyče.Jinak na utkání jsem vydělal barák a dík za kurzy, Takže problém fotbalu je ten že nevychovává fotbalisty kteří si rozumí s míčem ale nabušené a sebevědomé zzv fotbalisty veskutečnosti zemědělce kteří by meli jít okopávyt brambory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

presne, ako si to komentatori predstavuju ze ich netrenuju

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Připustil si někdo možnost, že SKS (sešívaní) vyhraje LM nebo EL? Potom samozřejmě by se zaradoval i FC Koeficient.

Reagovat
kilobyte

Kdyby Slavia nevybrakovala B tým, tak mohla vyhrát LM i EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Prosím vás jsou tam výmluvy na nadstavbu v lize? Teď je toho plný mainstream a je populární to tvrdit

Reagovat
fantomas

Piky si v rychlosti plivnul, ale jinak sme do toho nezabředávali.

Reagovat
ttopi

Podle mě to není vůbec opodstatněný. Jasně, je první rok po nadstavbě a v Evropě propadák. Ale odvodit z toho, že je to zrovna problém nadstavby, to mi přijde nesmyslné. V podstatě postup 2 týmů (Plzeň + Boleslav. No a nakonec Sparta si to taky prohrála doma, jinak to mohlo být klidnější) nebyl daleko a bylo to spíš otázkou smůly (hlavně Plzeň a její šance), pak by po nadstavbě neštěkl pes.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fantomas

Já taky tu hysterickou kritiku nadstavby nechápu/neschvaluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Cerny den pro cesky fotbal je kazdy, dokud v nem sedi lide jako Berbr, vypadnuti z ppharu je proti tomu banalita

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Podcast, kterej by mohl zvítězit v soutěži nejtišší zvuková stopa všech dob

Ale jsem rád že vznikají další a další

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rozumí tady někdo aspon trochu notebookům? Prosím potřebuju rychlou radu, kupuju notebook, nutnost kvůli práci aby byl 2v1 čili notebook s tabletem. A mám na výběr tady tohle: Envy x360 čtu hodně špatné zkušenosti ale zase se mi strašně líbí. Jedná se mi hlavně o kancelářské věci a práci, hry max nějaké lehčí. Vesměs jde o intel vs ryzen a taky baterka. HP vs lenovo DÍKY!!

https://www.pocitarna.cz/notebooky/hp-envy-x360-13-ag0999na/

https://www.pocitarna.cz/notebooky/lenovo-yoga-s730-13iwl-4/

https://www.pocitarna.cz/notebooky/lenovo-yoga-530-14arr-2/

https://www.pocitarna.cz/notebooky/hp-spectre-x360-13-ae080nd-2/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele