Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bohuš Matuš (45), který žije s Lucinkou (16), poprvé ukázal tatínka: Mají společnou libůstku

Bohuš Matuš (45), který žije s Lucinkou (16), poprvé ukázal tatínka: Mají společnou libůstku
Zdroj: Facebook
+ Dalších 17 fotografií
Šokující odhalení
Parťáci ve "zločinu"? I tak by se dal s nadsázkou popsat vztah Bohuše Matuše (45) s jeho tatínkem, kterého po letech poprvé ukázal. Muzikálový zpěvák si do rodného Písku přijel pro předčasný narozeninový dárek. A ten na první dobrou prozradil, že mají jeden velký společný zájem!

Na Bohuše Matuše (45) se strhla pozornost po přiznání, že už spí se svou mladičkou přítelkyní Lucinkou (16). Všichni mu nadávali do pedofila, a tak pro jistotu ještě rozhlásil, že si ji chce vzít a mít s ní miminko.

Mazlení a hlazení šestnáctek ale není jediná Bohušova volnočasová aktivita. Muzikálový zpěvák rád tráví čas se svým tatínkem, který mu dal předčasný narozeninový dárek. V jeho rodném jihočeském Písku vyšlo najevo, jaká libůstka je spojuje.

K velkému údivu snad každého fanouška je to pouštění natahovacího letadélka z tatínkova balkonu v paneláku. "Představte si, když jsem byl malinkej, tak jsme pouštěli podobný letadýlko a ono nám uletělo! Tak ho půjdeme pustit z toho okýnka znovu," radoval se Matuš z dárku k šestačtyřicetinám, které slaví v sobotu.

"No, musíme popotáhnout křidýlko, protože první pokus nebyl úplně dobrej," vysvětloval Matuš s kamenným výrazem, ale ohromným štěstím v očích. A tátu u toho oslovoval jako "Bóďu".

I když se v záběrech neukázala, celou tuhle parádu s největší pravděpodobností natáčela Bohušova šestnáctka. Zpěvák tak Lucinku už nejspíš tatínkovi představil a ten jim mohl dát požehnání.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy