Rozhodl jsem se pro setrvání v PSV Eindhoven, oznámil Bergwijn

17.08.2019, 10:58
Aktuality
Steven Bergwijn se během uplynulých týdnů dostal do spojení s odchodem z PSV Eindhoven, zájem o jeho služby měl Ajax. Ten si však musí nechat zajít chuť, neboť 21letý útočník podepsal nový kontrakt...

Celým jménem Steven Charles Bergwijn je rodákem z Amsterodamu a dokonce to nejdříve zkoušel v Ajaxu, nakonec se však přesunul do PSV Eindhoven, kde okusil Eredivisie.

Pětinásobný reprezentant Nizozemska debutoval v nizozemské lize v sezóně 2014/15, pravidelně však začal nastupovat až o dva roky později. Během předchozích dvou sezón se potom Bergwijn zařadil k oporám a kromě jiného se podílel na zisku předloňského titulu.

Loni se musel PSV Eindhoven sklonit před odvěkým rivalem Ajaxem a ten si po odchodu několika opor vyhlédl Bergwijna jako náhradu, nakonec mu ale snaha nevyšla.

Bergwijn se na místo odchodu k úhlavnímu rivalovi rozhodl prodloužit kontrakt a na Philips Stadium by měl aktuálně vydržet do roku 2023. "Je to správné rozhodnutí," řekl Bergwijn.

"Měl jsem i jiné možnosti, ale muselo by to být dobré pro mě i pro PSV Eindhoven. Výsledkem toho je, že zůstanu tady. Jsem moc rád, že jsme se dohodli," řekl po prodloužení smlouvy.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda že to nevyšlo, v Ajaxu by byl dobrým hráčem!

Reagovat
ladyboy arsenal

no právě

Reagovat
AjaxFans

Za ty prachy seženeme lepšího

Reagovat
Stiksxx

On je dobrym hracem i tak.

Reagovat
Stiksxx

Vyborny. momentalne nejlepsi nas hrac o parnik.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele