Nejproblémovější celebrity: Kdo má z ostudy kabát

17.08.2019 | Osobnosti

Každý někdy v životě provedl nějakou malou či větší rošťárnu. Když se však do problémů dostanou celebrity, ví to rázem celý svět. Kdo ze současných hvězd showbyznysu má největší potíže s morálkou?

Justin Bieber

Zářný příklad toho, kdy se z nevinného a talentovaného dítěte stane milionář, který neví, co se sebou. Kromě řízení pod vlivem drog a alkoholu čelil zákonu také v roce 2014, kdy svým sousedům poškodil majetek tím, že jim přes plot házel na dům syrová vejce. Tehdy ho to stálo nemalou sumičku. Odškodnění zpěváka přišlo na více než osmdesát tisíc dolarů.

Kelly Osbourne

Dcerunka slavného zpěváka Ozzyho Osbourna se potýká s celoživotní závislostí na drogách. Zajímavé je, že závislá byla již ve třinácti letech. Přestože absolvovala několik odvykacích kúr, nikdy se ze svých potíží zcela nedostala. Několikrát byla souzena za napadení novinářů a fotografů.

Tim Allen

Slavný kutil Tim leckoho informací o své hlouposti překvapil. Oblíbený herec byl totiž v roce 1978 zatčen na mezinárodním letišti v Michiganu, když u něj celníci objevili skoro kilogram kokainu. Oblíbenost pak klesla zřejmě i u jeho kumpánů, které udal, aby zkrátil vlastní trest. V nápravném zařízení si odpykal 28 měsíců.

Mel Gibson

Ačkoli tento charismatický herec v jednom ze svých filmů přesně věděl, po čem ženy touží, v reálném životě to vzal trochu za špatný konec. V roce 2011 dostal tříletou podmínku za brutální napadení své přítelkyně. Pět let předtím dokonce napadl policistu.

Martin Maxa

Potíže se nevyhýbají ani českým celebritám. Martin Maxa si v mládí odseděl jeden rok za zabití svého kolegy. Nejednalo se však o úmysl. K tomuto neštěstí došlo omylem při plnění základní vojenské služby.

Jan Révai

Miláček něžnějšího pohlaví, z něhož jde dnes do kolen nejedna žena, měl v mládí také pořádný průšvih. Těsně po dokončení školy, ve které se vyučil automechanikem, se dostal do dluhů, které se pokusil vyřešit vyloupením benzinové pumpy. Že mu to nevyšlo, je zcela evidentní. Odseděl si dva roky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat