Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Válka Vémolových graduje: Bratr Karlose, který prý zveřejnil intimní video, poslal ostrý vzkaz

Válka Vémolových graduje: Bratr Karlose, který prý zveřejnil intimní video, poslal ostrý vzkaz
Zdroj: instagram
+ Dalších 6 fotografií
spor
Na známém portálu pro dospělé se objevilo video, na němž je nejlepší český MMA zápasník Karlos Vémola (34) v přítomnosti tří dívek, které si hrají s jeho tělem. To nahrál na svůj telefon před čtyřmi roky on sám, jak ale tvrdí, zařízení mu prý ukradl jeho bratr, který stojí za zveřejněním. Video údajně dal na internet proto, že mu bijec nedal miliony korun, které po něm měl požadovat. Nyní se vyjádřil i sám zápasníkův bratr Filip a ostrými slovy nešetřil. Jeho tvrzení navíc rozporuje to, co řekl Karlos. Jaká je pravda?

„Video je čtyři roky staré. Můj bratr mi před časem ukradl telefon, kde jsem nahrávku měl. Tím videem mě vydíral. Chtěl po mně miliony korun. Je to stará věc, to je celé. Tehdy jsem byl nezadaný a užíval si. Nevidím na tom nic špatného,“ uvedl Karlos Vémola pro eXtra.cz. Peníze svému bratrovi Filipovi nedal. „Kašlu na něj, pro mě skončil,“ dodal.

Sám Filip Vémola, který za zveřejněním nahrávky má stát, se nyní k celé kauze vyjádřil na sociální síti. Udělal to přes fanpage Karlose, kterou spravoval. Krátce po uveřejnění svého prohlášení a vzkazu bratrovi stránky smazal. "Je na čase, aby se všichni dozvěděli pravdu. Karlos Vémola, můj vlastní bratr, mě okradl o mé bankovní účty a ještě mě veřejně pošpinil a prohlásil za zloděje," začínal facebookový status, který už na sociální síti není dohledatelný.

Filip dle svého tvrzení doplatil na ochotu pomoct rodině. "Po tom, co Karlose v Anglii zavřeli za síť pěstíren na marihuanu a zamrazili mu jeho účty, jsem mu nabídl svoje, aby si z nich mohl platit hypotéku, splátky na auto a nesebrali mu všechen majetek. Odvděčil se mi tím, že po tom, co jsem mu řekl, že se chci oženit a že už pro něj nebudu dělat zadarmo a chci své účty zpět, jelikož začnu nový život, tak mi změnil hesla k účtům, abych k nim neměl přístup, a vypustil informaci, že jsem ho okradl a prohrál všechno na Tipsportu," uvedl zápasníkův bratr.

V prohlášení bylo nadále uvedeno, že měl Karlos vyhrožovat nejen svému bratrovi, ale i jeho přítelkyni, zařídit mu vyhazov z práce a vzít mu platební karty. Válka mezi bratry je skutečně ostrá a je vidět, že jeden vůči druhému jsou chladní jako led. V galerii naleznete celé vyjádření a dozvíte se, co dalšího Filip o svém slavném bratrovi napsal. Lidé teď mohou jen marně uvažovat nad tím, na čí straně je pravda.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy