Zatímco moderátor Libor Bouček (38) už se připravoval na veselku s Gabrielou Bendovou (27), jeden z jeho hostů ještě pospával. Dopoledne to totiž před Prachařovým domem v pražském Suchdole vypadalo, že si chce Kuba spíš pospat, než se dojímat na veselce.

Nejprve se herec na chodníku objevil zabalený jen v prošívané dece. A zdálo se, že pod ní toho na sobě opravdu moc nemá. Zřejmě právě vylezl z postele a skoro by se jeden chtěl ptát, zda v ní byl sám. Ovšem za chvíli se dal přece jen dohromady a oblékl si aspoň tričko a kalhoty, aby se mohl uvítat s Ondřejem Pavelkou (63), který k němu přijel. Došlo dokonce i na objetí. To vše se odehrálo zhruba v půl desáté ráno. 

Fotogalerie: Libor Bouček se oženil
129 fotografií

Za pár hodin se ale byl Jakub schopen vzpamatovat a už krátce před druhou hodinou vystupoval společně s Jiřinou Bohdalovou (88) z černé dodávky na Okoři, kde slavil třetí svatbu v životě Prachařův velký kamarád a kolega z pořadu Máme rádi Česko, Libor Bouček.

Dále na veselku přišli také další Liborův kolega Patrik Hezucký (49) s těhotnou manželkou Nicolou, kteří do toho sami praštili teprve nedávno. Nechyběl ani Leoš Mareš (43), který ale odjel hned po obřadu. Nevěstu přišly podpořit i některé kolegyně modelky, například Veronika Kašáková (29). Novomanžele i všechny svatebčany hlídala ochranka jako ostříž. Po obřadu na zřícenině se všichni přesunuli do nedaleké obce Malé Číčovice, kde zamířili na venkovní posezení v restauraci V polích.

Zákaz pro Agátu?

Co ale působilo trochu zvláštně? Prachař s sebou neměl svoji manželku Agátu (34), s níž měli před nedávnem velkou krizi, která už by ale snad měla být zažehnána. Přitom to byla právě Prachařová, kdo jako první propálil informace o svatbě Libora! V rozhovoru pro Top Star totiž tvrdila, že je mezi hosty. Jenže když došlo na lámání chleba (nebo spíše na výměnu prstýnků), Agáta na Okoři chyběla a místo toho frnkla do Izraele. Proslýchá se, že právě kvůli své prořízlé puse nakonec nebyla vítaná, a tak raději vyklidila pole.

VIDEO: Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal! 

Video
Video se připravuje ...

Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal! Jana Marvanová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
186 fotografií