Nejnovější fotka Vlastiny na instagramu nahání pomalu až hrůzu. Blondýnka má na ní stažené vlasy, je nenalíčená a ve vykulených očích má podivný výraz. Kromě toho působí dost vyhuble a unaveně. „Předevčírem jsem se večer už ani nevysprchovala a dnes už vypadám takhle. Nebýt mého muže, tak bych si ani nevšimla, že se se mnou něco děje," přiznala sama.

Naštěstí důvod je prostý - nová role. „Je to tak týden, co jsem se začala připravovat na novou filmovou roli. Až po castingu mi došlo, že to nebude žádná sranda, protože hrát ženu, která je hluboce vnitřně nešťastná, protože zažila obrovské životní zklamání a žije celý svůj život ve lži vedle muže, kterého nemiluje, by bylo ještě ok, kdyby nebyla pořád jemně opilá," popsala na sociální síti novou postavu, kterou ztvární.

„Ani ne moc, ani ne málo. Tak, že je schopna udělat vlaštovku na jedné noze, ale zároveň na všechny štěkat. Je schopna plynule a srozumitelně mluvit, ale zároveň má lesklé oči, ze kterých nejdou slzy, ty dávno všechny spolkla," pokračuje Kounická, která se proslavila pod příjmením za svobodna coby Svátková.

Pro ni to bude zřejmě dost protiúkol, jelikož zatím má na kontě spíš role femme fatale. Teď ji čeká zkouška ohněm - role osudem zkoušené a zubožené ženy. „A tak jsem začala studovat. Podívala se na film Kdo se bojí Virginie Woolfové (je úžasný, doporučuju!), Když muž miluje ženu i Rocketman," vysvětlila maminka tří synů a fanoušky poprosila o tipy na další inspirativní filmy. „Ale zase, abych neskončila v popelnici," dodala s obavami blondýnka známá i ze seriálů První republika či Pojišťovna štěstí. 

VIDEO: Vlastina Svátková z GangterKy: Z bulimie jsem se musela vypsat

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková z GangterKy: Z bulimie jsem se musela vypsat Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií