Večírkovou náladu ladil už od rána. Zatímco si jeho kamarád oblékal svatební oblek, Prachař ještě čtyři a půl hodiny před obřadem postával v prošívané dece před svým domem v pražském Suchdole. A podle všeho toho pod ní na sobě moc neměl. Pak si skočil domů převléknout aspoň tričko a v jistých místech přiléhavé tepláky, a vítal se s hercem Ondřejem Pavelkou (63).

O pár hodin později už vystupoval z černého minibusu na Okoři a se svatebčany pokračoval i na hostinu v nedalekých Číčovicích, kde se to hezkými modelkami jen hemžilo. Mezi nejlepší kamarádky nevěsty totiž patří třeba sexy miss Veronika Kašáková (29), Nikol Buranská (27), Simona Stanton (25) a další.

Fotoreportéři Blesku ho pak zastihli, jak kolem sedmé hodiny vybíhá ven z rozjeté párty na parkoviště a několik minut telefonuje s rukou vraženou hluboko v kapse u kalhot. Z oblasti rozkroku ji po celou dobu nevyndal a působilo to tak dost podivně.

Následně se vrátil dovnitř a dobře se bavil – při vystoupení kapely se k ní na pódiu přidal a spontánně ji doprovodil hrou na dřevěnou židli, do které bušil příborem. Jeho manželka Agáta (34), s kterou nedávno řešil velkou manželkou krizi, se nezúčastnila. „Protože jsem pryč, jinak bych na svatbu šla,“ vysvětlila jednoduše svou nepřítomnost pro Blesk Prachařová.

Fotogalerie: Libor Bouček se oženil
129 fotografií

Důstojná oslavička

To novomanžel Libor se podle všeho držel zpátky. Zatímco před 13 lety si moderátor zamluvil půlku lednického zámku a rozhazoval statisíce, třetí a snad poslední veselku pojal v mnohem komornějším duchu. Hosty na druhou hodinu svolal ke středověkému zdivu zříceniny hradu Okoř a později je pozval k svatební tabuli do penzionu V polích v Malých Číčovicích.

Jeho nevěsta Gábina házela podle tradice stavební kytici a pak si se svým manželem zatančila první tanec na klasickou píseň od Franka Sinatry. „Důstojná rodinná oslava končila nad ránem. Všichni působili, že jsou nadšení. A my byli dojatí. A dojatí jsme i dále. Byl to nádherný den, ale další podobnou oslavu neplánujeme,“ napsal Blesku nadšený Libor. 

Mezi prvními se na svatbě objevila překvapivě Jiřina Bohdalová (88) a pokračovala i na svatební hostinu, kde se s ní hned nadšeně fotil Patrik Hezucký (49). „Chtěli jsme být obklopeni lidmi, co máme rádi a co snad mají rádi nás. A jsme nadšeni, že mezi ně patří i jedinečná Jiřinka,“ vysvětlil Libor Blesku. Pozvánku měl dostat i Karel Gott (80), který ale přijít odmítl, čas tráví na své chalupě v Doubici. 

VIDEO: Prachař o tchyni Žilkové: Doma jen mlčíme, už jsme si vše řekli

Video
Video se připravuje ...

Prachař o tchyni Žilkové: Doma jen mlčíme, už jsme si vše řekli Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
71 fotografií