Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Berenika Kohoutová se ukázala v bikinách: Má těhotenské bříško, tvrdí fanoušci

Berenika Kohoutová se ukázala v bikinách: Má těhotenské bříško, tvrdí fanoušci
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 8 fotografií
těhotenství?
Herečka Berenika Kohoutová (28) patří mezi hvězdy, které se nebojí odhalit. Její snímky mnohdy fanoušky šokují, nyní se však překonala - přidala fotku v plavkách, na které to podle fanoušků vypadá, že je těhotná.

Berenika Kohoutová už snad nemůže ničím překvapit. Herečka se ukázala už na několika snímcích, které na internetu šokovaly, ten poslední však šokuje v pozitivním slova smyslu - někteří komentující tvrdí, že na něm má Berenika vidět rostoucí těhotenské bříško.

Vítězka soutěže Tvoje tvář má známý hlas měla vždy skvělou postavu, proto si nešlo nevšimnout, že se jí zvětšilo bříško. "Jsem jediná, kdo vidí začínající těhotenský bříško?" zeptala se fanynka, která rozdmýchala diskuzi. Odpověděla jí i samotná Berenika, její slova jsou však neurčitá a spekulace ani nevyvrací, ani nepotvrzují. "Já tam vidím hodně modrý žíly na stehnech teda," napsala Kohoutová.

Pokud se spekulace potvrdí a Berenika opravdu čeká miminko, stane se za pár měsíců vůbec poprvé matkou. Dítě by porodila svému příteli Kryštofovi, s nímž se dala dohromady po rozvodu s bývalým manželem Pavlem Čechákem.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy