Hlavní obsah

Nová DVD: Arctic: Ledové peklo a Operace kolibřík

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O život bojuje v mrazivé pustině hrdina filmu Arctic: Ledové peklo. Že je rodinné pouto důležitější než miliony zjistí hrdinové filmu Operace kolibřík.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Arctic: Ledové peklo

Muž havaruje s letadlem uprostřed nedozírné ledové pustiny. Každý den dodržuje rutinní úkony a doufá, že se dočká záchrany.

Jednoho dne se objeví vrtulník, silná sněžná bouře však zapříčiní pilotovu smrt a muž pochopí, že má jen dvě možnosti: zůstat v havarovaném vraku a připravovat se na jistou smrt, nebo se vydat na dlouhou pouť s nejistým koncem…

Obal DVD

Arctic: Ledové peklo, Island 2018, dobrodružné drama, 97 min., režie: Joe Penna, hrají: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttirová a další

Operace kolibřík

Bratranci Vincent a Anton jsou jedničkami na burze s cennými papíry. Jejich společný cíl? Vydělat miliony, aby si splnili společný sen.

Mezi ně se ale postaví jejich nadřízená Eva Torresová, která se nezastaví před ničím, jen aby tuto dvojici porazila v jejich vlastní hře. Nicméně Vincent ani Anton se nechtějí dát a tak se vydávají na cestu za vykoupením, které nenaleznou skrze peníze, ale díky rodinnému poutu.

Obal DVD

Operace kolibřík, Kanada/Belgie 2018, drama, 111 min., režie: Kim Nguyen, hrají: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayeková, Michael Mando a další

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám