Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Sídlo Radovana Krejčíře v Černošicích za 400 milionů skončilo v plamenech

Vilu v hodnotě 400 milionů zachvátily plameny.
Zdroj: Trans Hospital
+ Dalších 6 fotografií
POŽÁR
Sídlo někdejšího krále českého podsvětí Radovana Krejčíře v Černošcích zachvátil v noci na úterý požár. Na místo vyjelo několik jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů, které plameny pořádně potrápily.

U požáru velkého rozsahu zasahovalo několik cisteren včetně dvou aut s výškovou technikou. Ke smůle hasičů na místě nefungovaly hydranty. Voda musela být přivážena cisternami kyvadlově z čerpacího stanoviště. Plameny zasáhly zejména střechu domu. Hasiči tak při zásahu museli používat dýchací techniku.

„Dvě hodiny po půlnoci nám byl nahlášen požár rodinného domu v Černošicích. Hasiči pracují v dýchací technice a rozebírají střechu, která byla zasažena v plném rozsahu,“ uvedla mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková.

Cena domu Radovana Krejčíře byla v minulosti vyčíslena na 400 milionů korun. Řadu let je neobydlený a je předmětem majetkoprávních sporů. Je na něj dokonce uvalena exekuce. V minulosti se honosná vila stala útočištěm vandalů a bezdomovců

Požár zasáhl horní patro a střechu, kterou hasiči museli při zásahu na několika místech rozebrat. Příčina požáru je zatím neznámá. Škoda se odhaduje okolo 5 milionů korun.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy