Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Vondráčková (39) a Tomáš Zonyga (26) jsou jen kamarádi? Společné fotky mluví jinak

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga
Zdroj: archiv čtenáře eXtra.cz
+ Dalších 12 fotografií
ODHALENÍ
Když se provalilo, že Lucie Vondráčková (39) necestuje do ciziny sama, ale s pohledným mladým sportovcem Tomášem Zonygou (26), oba dva začali hned dělat všechno pro to, aby vyvrátili podezření, že jsou snad milenecký pár. Jenže snímky, které v úterý dorazily do redakce eXtra.cz, naznačují, jako by snad jen někdo nechtěl přiznat krásný nový románek!

Nejdřív šlo dle vyjádření Lucie Vondráčkové (39) jen o známého, kterého náhodou potkala na letišti Jako by se pak ale pod tíhou zveřejněných paparazzi fotek a kvůli ospravedlnění jejich společného pobytu v Kanadě ze známého rázem stal herec v právě dotáčeném filmu Limbo I Zonyga se vyjádřil, že s ním by to „Marmeláda“ nijak nevyhrála, že je to „kámoš a ne žrádlo“ a naznačil cosi o závazku na Miami.

Usvědčující fotky

Jenže autor snímků, které nám dorazily do redakční pošty ve dvou emailech a na nichž má minimálně Lucie odlišné oblečení, takže nejspíš pocházejí z různých dnů, tvrdí, že Vondráčková s Tomášem Zonygou přece jen chodí přespávat do totožného dočasného bydliště.

„Lucie Vondráčková s tím novým pánem opravdu v Montrealu nebydlí každý jinde. Přicházejí a vracejí se spolu do stejného domu. Nevím, proč mlží, vždyť s manželem už dlouho není. Proč by nemohla někoho mít? Její herectví je moc fajn, i písničky se mi docela líbí, ale tohle nechápu,“ píše čtenář (nebo čtenářka) k přiloženým fotkám.

Z nich je poznat, že pocházejí z místa, před kterým Lucka už před časem natáčela video o tom, jak se synem jezdí na koloběžkách. Zjevně jde o dům, který Vondráčkové do konce srpna platí Plekanec. A protože ten měl do určitého data povinnost dávat manželce i slušně vysoké výživné (patrně také do konce léta), je docela dobře možné, že ona i parkourista žijí v Kanadě na jeho útratu.

Není divu, že celé zapeklité mlžení o novém muži v Lucčině životě na některé působí jako snaha zakrýt skutečnost. U rozvodových soudů totiž jistě lépe působí nešťastná opuštěná manželka než spokojená žena s novým a o 13 let mladším přítelem…

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy