Zpěvák Jan Kopečný, který zazářil i v hudební show Tvoje tvář má známý hlas, se nikterak netají tím, že si tohle elegantní žihadlo pořídil poté, co hodil řeč s kolegou z muzikálů Tři mušketýři a Muž se železnou maskou Josefem Vojtkem (54). „Auta spolu hodně probíráme. Nakopl mě se slovy: ‚Když si poršáka nekoupíš teď, tak pak už nikdy.‘ Půl roku jsem hledal, než byl fešák v garáži. Je to můj splněný klučící sen,“ popisuje dlouhovlasý umělec, který propůjčil svou tvář ve výše zmiňovaných kusech D’Artagnanovi a králi Ludvíku XIV.

Přestože se Kopečný považuje za zkušeného řidiče a auto chová jako v bavlnce, potkala ho před nedávnem velká nepříjemnost. Podařilo se mu totiž zavařit motor! „Mohl jsem si za to sám, protože jsem úplně nehlídal všechny ty budíky, co jsou v autě. Bohužel i oprava stála nějakou částku, která nebyla úplně milá. Ani nemohu říct kolik, protože to kdyby věděla moje mamka, tak mě rovnou zabije,“ smál se zpěvák. Za volantem se podle všeho nikterak nekrotí, dokonce už si vyzkoušel, kolik ze svého vozu dokáže vymáčknout. „Jasně že jsem zkusil jet maximální rychlostí. Bylo to 300 km/h. Měl jsem docela strach, ale už vím, jaké to je a podruhé to zkoušet nebudu,“ dušoval se.

Jeho luxusní auto má jednu velkou nevýhodu – přestože vypadá velice hezky, ženské se mu na něj prý lákat nedaří. „Tohle není zase tak extravagantní auto, aby holky před ním padly na zadek. Takže žádný kočkolap to asi nebude. Spíš vidím chlapy nebo mladý kluky, jak si to auto obhlíží a hodnotí. Pro mě je to ale rozhodně mazel, kterého si užívám,“ dodal sympatický brunet, pro něhož je porsche srdeční záležitostí a vůbec neuvažuje o tom, že by ho někdy v budoucnu nahradil něčím jiným, pohodlnějším a prostornějším. Dost možná ale změní názor, až si pořídí rodinu…

VIDEO: Jan Kopečný a jeho kapela Botox

Fotogalerie
31 fotografií