Hlavní navigace

O2 Knihovna je nyní dostupná pro všechny, nabízí e-booky a audioknihy

20. 8. 2019

Sdílet

O2 Knihovna

Tuzemské O2 začalo nabízet svoji službu O2 Knihovna všem zájemcům. Ta v minulosti fungovala pod názvem O2 Active a přístup k ní měli pouze zákazníci samotného operátora. O2 se nyní označuje za dalšího významného hráče s e-knihami a audioknihami na českém trhu.

„Trh s e-knihami neustále roste, a proto jsme se rozhodli vytvořit z O2 Knihovny univerzální a bezbariérovou obsahovou službu bez ohledu na mobilní příslušnost zákazníka a limity ve způsobu platby,“ uvádí O2 k rozhodnutí.

O2 knihovna nabízí skoro 25 tisíc e-knih, přes 4500 audioknih a přes 200 druhů elektronických magazínů. Vše lze kupovat jednotlivě a využít lze také měsíční předplatné za 149 korun. O2 Knihovna nabízí formáty ePub, Mobi a PDF, přičemž ne všechny tituly mají všechny tyto formáty.

Zákazníci O2 mohou za nákup platit přes fakturu či stržením částky z kreditu, všichni ostatní pak mohou využít platební karty a také Google Pay a Apple Pay. Obsah lze číst v mobilní aplikaci (Android a iOS), případně si ho lze stáhnout a číst v jiných aplikacích.

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Reportér Lupa.cz a E15. O technologiích píše také do zahraničních médií.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).