První spekulace o možném románku mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Zonygou se vyrojily poté, co byla dvojice spatřena na letišti při cestě do Kanady. Krátce nato přispěchala zpěvačka na sociální síti s vysvětlením, že na letišti potkala známého, takže se cestou nudit nebude.

Stejně rychle osvětloval situaci i Zonyga, který za pomoci oblíbené hlášky z animáku Hledá se Nemo vysvětlil, že „Lůca je kámoš, ne žrádlo! Myslím, že Lůca má spoustu starostí s rozvodem a nepotřebuje se tahat s blbečkama, jako jsem já,“ nechal se na instagramu slyšet Tomáš. Vondráčková v Kanadě přebývá v domě, kde žila s hokejistou Tomášem Plekancem. Ten má byt zaplacený až do konce srpna, a tak zpěvačce nic nebrání v tom, aby tam našla azyl.  

Před pár dny dobře informovaný zdroj Blesku potvrdil, že je zpěvačka v domě úplně sama. „Chtěl bych všechny ujistit, že Lucka je v baráku sama. Tomáš přijal nabídku syna režisérky Martiny Adamcové a bydlí v jeho bytě.“ Nyní se ale ukázalo, že to tak úplně pravda být nemusí. 

Čtenářka Blesku zaslala do redakce fotografie, na kterých je zpěvačka s parkouristou vyfocena v Montrealu, na nichž je jasně vidět, jak společně vcházejí a vycházejí z domu, kde zpěvačka bydlí. „Lucie Vondráčková s tím novým pánem opravdu v Montrealu nebydlí každý jinde. Přicházejí a vracejí se spolu do stejného domu. Nevím, proč mlží, vždyť s manželem už dlouho není. Proč by nemohla někoho mít? Její herectví je moc fajn, i písničky se mi docela líbí, ale tohle nechápu, napsala k fotografiím čtenářka. 

Zonyga se objeví v novém filmu Vondráčkové s pracovním názvem Limbo. Ve snímku získal roli asistenta notářky. Bude hrát zadarmo, ale má hrazené veškeré náklady spojené s cestou. Těžko říct, jestli mezi dvojicí skutečně vzniká románek nebo zda jen opravdu pracovali na připravovaném filmu a celý jejich vztah je jen dobře připravená reklama. 

Vondráčková se ke spekulacím a zveřejněným fotografiím zatím nevyjádřila. Na svůj oficiální profil na facebooku jen zaslala fotografii z absolvovaného horského výšlapu. „V Montrealu. Vejšlap až do nebe. Mont St-Hilaire. Tady jsem asi v půlce teprve, napsala k fotografii stále ještě nerozvedená zpěvačka a herečka. 

VIDEO: Vondráčková: Jako maminka se musím rozčtvrtit!

Fotogalerie
83 fotografií