Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Nejlepší česká fotbalistka shání partnera: ‚Hlavně aby nebyl debil a sparťan’

Sport

  18:20
PRAHA - Velice sebevědomě působila v populárním diskuzním pořadu O2 TV Sport TIKI-TAKA nejlepší česká fotbalistka za rok 2018 Kateřina Svitková. Rodačka z Plzni a hráčka Slavie otevřeně přiznala, že je nezadaná, ale hledá prý hubeného muže s tetováním, vysokou školou, který nefandí pražské Spartě.

Kateřina Svitková se stala Fotbalistkou roku 2018. foto:  Michal Šula, MAFRA

V přítomnosti Messiho s Ronaldem. Svitková je jedním z kandidátů na gól roku

„Mám ráda sportovní postavy, nenávidím líný lidi. Mám ráda tetování a taky musí mít rád psy. A nejlépe to musí být vysokoškolák. Prostě aby nebyl debil,“ nebrala si servítky 23letá blondýnka. 

Vysokoškolská studentka, která v Praze žije se svým psem, ráda fandí fotbalistům Slavie a Plzně. I proto by u ní fanoušek Sparty neměl šanci.

„Sparťan? Ani náhodou. Nechtěla bych ani (Nicolae, současného hráče Slavie) Stanciua. Oni jsou tou Spartou poznamenaní. Sama nejsem úplně slávistka. Jsem Plzeňačka,“ smála se Svitková.

Kateřina Svitková v zápase proti Barceloně.

Fotbalistka, která byla jedinou ženou v divácké anketě FIFA o nejhezčí gól sezony 2018/19 po své parádní trefě z 35 metrů čtvrtfinále Ligy mistrů s Bayernem, navíc sama zájemce vyzvala, ať jí píšou na její instagramový profil.  

„Jsem tam pořád, pište mi na Svitule10. Pokud se mi ten kluk bude líbit, nebráním se ničemu,“ dodala mladá česká reprezentantka.

Autor: