Jeho zdravotní stav mu ani nedovolí věnovat se největšímu koníčku – tenisu. Na víkendový Memoriál strýčka Jedličky si sice přinesl veškerá »fidlátka«, avšak nakonec se ani nepřevlékl. S tenisovou raketou jen zapózoval a pak ji uklidil do futrálu.

„Mě na kurt nepustí ten můj úraz, kdy jsem si přetrhl úpon v noze, takže běhání mi ještě dělá problémy,“ posteskl si Krampol. „Už se to ale pomalu lepší, chodím na elektroléčbu, cvičím a dvakrát týdně plavu,“ prozradil herec. „Pokroky jsou znát, takže doufám a věřím, že se zase vrátím na kurt...,“ doplnil slaměný vdovec.

Na turnaj vyrazil i proto, aby potkal známé a na chvíli zapomněl na strasti poslední doby. „Víte, já musím chodit mezi lidi. Být sám mezi čtyřmi stěnami je na palici, zbláznil bych se!“

Jeho žena Hanka je stále na léčení v Bohnicích. Přestože přibrala šest kilo, nemůže se zbavit patologické závislosti na cigaretách. Hanička je v dobrých rukou v nemocnici, je stabilizovaná a i spokojená. Kdy se mi vrátí, to ale nevím...,“ pokrčil Krampol nešťastně rameny.

„Doktoři dělají svou práci a viditelně dobře, takže to chce ještě čas, aby se uzdravila úplně a měl jsem ji zase doma,“ dodal představitel vyšetřovatele Libora Krejcárka v právě reprízovaném seriálu Malý pitaval z velkého města.

VIDEO: Zoufalý Krampol po kolapsu manželky: Co s ní bude?

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Krampol po kolapsu manželky: Co s ní po vyhazovu z blázince? Blesk TV

 

Fotogalerie
41 fotografií