Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První foto po infarktu: Oldřich Kaiser se otřepal a už zase skáče přes kaluže

První foto po infarktu: Oldřich Kaiser se otřepal a už zase skáče přes kaluže
Zdroj: archiv
+ Dalších 10 fotografií
ZDRAVÍ
Definitivně je v pořádku a už má zase radost ze života. Řeč je o Oldřichu Kaiserovi (64), který před měsícem prodělal infarkt myokardu. Strach o něj měli nejen fanoušci, ale především jeho blízcí. Jenže teď to vypadá, že všechny zdravotní problémy jsou ty tam. Alespoň to podle snímků, kterými se pochlubila jeho partnerka Dáša Vokatá (65), tak vypadá.

Oblíbený herec se dnes už cítí lépe, než tomu bylo před čtyřmi týdny. Jeho přítelkyně Dáša Vokatá na svém Facebooku zveřejnila snímek z Vídně, kde byl Oldřich a jeho blízký známý, skladatel Vladimír Franz.

Přítelkyně lidmi milovaného herce a baviče Dáša Vokatá tak dala najevo, že její vyvolený je velký bojovník, který se nevzdává. "Vše je na dobré cestě," řekla před pár dny redaktorovi eXtra.cz do telefonu a s tím, že než se vše kolem Oldy uklidní, nebude poskytovat ani jeden z nich rozhovory.

Dáša tak dala najevo, že s Oldou je vše ve starých kolejích. Následně se totiž pochlubila snímkem, jak s milovaným Oldou tančí. Fanoušci národem uznávaného herce a baviče jsou tak rádi, že zákeřný infarkt neměl smutnější následky. Všichni Oldřichu Kaiserovi drží palce, ať se mu opět skvěle daří.

Co jste možná o Oldřichu Kaiserovi nevěděli:

Ve známé komediální dvojici s Jiřím Lábusem vystupoval také v mnoha televizních pořadech, jako byly Možná přijde i kouzelník či improvizační Ruská ruleta. Rovněž spolu natočili dlouhý improvizační rozhlasový seriál Tlučhořovi, který dosáhl v listopadu 2007 osmi set dílů.*

Je po něm pojmenován druh střevlíka (Cychrus kaiseri), kterého objevil společně s entomologem Vladimírem Benešem v létě 2004 v Asii.*

V letech 1980 až 2005 byla jeho manželkou herečka Naďa Konvalinková, s níž má dceru Karolínu (36).*

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy