„Moje máma. Občas přemýšlím, co o ní vlastně vím. Je krásná, krásná od té doby, co ji znám, a podle fotek byla i předtím. V pubertě jsme vedle ní s bráchou vypadali jak dvě poďobané příšery, co se na ni nalepily cestou z krámu a nenechaly se setřást,“ popisuje svou maminku Radka Třeštíková, autorka veleúspěšných románů Veselí, Osm nebo Bábovky. Z každého jejího slova je jasně cítit láska a obdiv k ženě, která jí dala život. V jejích očích je totiž silná a pro autorku bestsellerů naprosto nedostižná.

„Občas přemýšlím, jestli nám větší problémy přináší to, v čem se lišíme, anebo to, v čem jsme naprosto stejné. Jedno vím ale jistě, tu nejdelší cestu občas musíme podniknout k těm, co jsou nám ze všech nejblíž,“ pokračuje rusovlasá spisovatelka, které bude na tanečním parketu StarDance sekundovat mladíček Tomáš Vořechovský.

„Pro svůj vzhled nedělá nic moc kromě toho, že se maže, jedno čím, hlavně celá. Nejí zdravě, nesportuje, zásadně vůbec, jednou jsem ji viděla jet na kole, ale byl to pro ni nejspíš tak hrůzný zážitek, že už to nikdy nezopakovala,“ zdůrazňuje Třeštíková. Vzdor svému životnímu stylu, který musí být v očích jógu milující spisovatelky naprosto nepochopitelný, se může její maminka pochlubit nevšedně mladistvou tváří. Je však jasné, komu vděčí Třeštíková i dva roky před čtyřicítkou za geny, díky nimž vypadá jako holčička!

„Moment, měla tě v deseti letech, nebo jak je tohle možný?“ žasla nad společným selfíčkem herečka a komička Nikol Štíbrová (32). „Od chvíle, co jsem se narodila, nikdo nevěří, že jsem její dcera, už mě to začíná s*át,“ opáčila Třeštíková s nadsázkou. „Tak dokud si lidi nemyslí, že vy jste její máma…,“ utěšuje spisovatelku úsměvnou poznámkou jeden její fanoušek.

VIDEO: Youtuber Kovy o StarDance: Buď se zblázním, nebo to bude super!

Fotogalerie
31 fotografií