Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Je snad Emily Ratajkowski těhotná? Její slova pod fotkou s manželem hovoří jasně

Je snad Emily Ratajkowski těhotná? Její slova pod fotkou s manželem hovoří jasně
Zdroj: instagram
+ Dalších 11 fotografií
těhotenství?
Diva Emily Ratajkowski (28) umístila na sociální síť snímek se zavádějícím popiskem. Fanoušci tak ihned vyhlásili poplach, jestli náhodou není těhotná. Její slova by tomu napovídala.

Emily Ratajkowski je právem nejžádanější modelkou světa. Je velmi krásná a vyrovná se jí opravdu málokdo. Diva je také proslulá tím, že ráda šokuje veřejnost. Když to zrovna nejsou hanbaté fotky, tak to jsou fotky s bujnou hřívou v podpaží

Prostě ví, jak zaujmout davy. A nyní se jí to opět podařilo. Znovu všechny naprosto šokovala, nicméně tentokrát se nejedná o žádnou z jejích hanbatých fotek. Na svůj profil si vyvěsila fotku s manželem Sebastianem Bear-McClardem, což není vůbec nic neobvyklého. Co ale všechny zarazilo, je popisek, který ke snímku napsala. "Mom and dad," napsala kráska k fotce. Pro ty, co netuší, v překladu to znamená "máma a táta".

Ve fanoušcích to ihned vyvolalo paniku. Je snad Emily těhotná? Pod jejím příspěvkem se strhla lavina komentářů ohledně jejího těhotenství. Někteří už gratulují, jiní si myslí, že jde jen o žert. Kde je ale pravda, vědí jen oni dva.

Pro každého, kdo to prošvihl, Emily se vdala loni v únoru. Údajně spolu začali randit teprve pár týdnů před svatbou, ale znali se dlouhé roky předtím. Sebastian pracoval jako spisovatel, režisér, herec, ale největší zásluhy má jakožto producent. Em s manželem si pořídili pejska, kterého pojmenovali Colombo. A teď je možná na cestě také miminko.

Co si o tom myslíte vy? Je Emily opravdu těhotná nebo jen tahá fanoušky za nos? Dejte nám vědět do komentářů a ve fotogalerii se můžete podívat na zamilované fotky Emily a Sebastiana. Také tam naleznete snímek, který všechny zavedl na rozcestí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy