Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bohuš Matuš (46) se žene do chomoutu? Lucinka (16) mávala tajemným prstýnkem

Bohuš Matuš (46) se žene do chomoutu? Lucinka (16) mávala tajemným prstýnkem
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 15 fotografií
To je šok!
Zásnuby nanečisto, nebo pouze dárek z čisté lásky? Bohuš Matuš (46) vyvedl svou Lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Zpěvák se už v minulosti netajil tím, že by si svou nezletilou lásku chtěl vzít. Dřív než za dva roky to ale nepůjde...

Miminko a potom svatba, anebo naopak. Jak sám několikrát přiznal, Bohuš Matuš (46) by se těmto zásadním krokům v lásce k Lucince (16) nebránil. Když se jeho vyvolená ukázala na finále Muže roku s tajemným prstenem na levém prsteníčku, všichni pojali podezření, zda Matuš nezatlačil na pilu až příliš!

Byl šperk s modrým kamenem jenom dárkem ze zamilovanosti? Nebo si páreček, který dělí třicetiletý věkový rozdíl, zkoušel zásnuby nanečisto?

Ať tak, či onak, pokud to muzikálový zpěvák myslí s Lucinkou vážně, na svatbu si bude muset počkat. A to přinejmenším dva roky, dokud neoslaví osmnáctiny. Na samotným Bohušem tolikrát zmiňované miminko ale čekat tahle dvojka nemusí a mnohé fanoušky to až děsí.

"Mojí mamince jsem se narodil v jejích sedmnácti letech, takže si to představit umím a nebráním se tomu," svěřil eXtra.cz před nedávnem Matuš. Pořekadlo "do roka a do dne" snad netřeba připomínat. Tak uvidíme, jestli rčení Bohuš a Lucinka naplní.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy