Úvod > Kalendář akcí > Hudební a divadelní akce > Setkání s Ivo Šmoldasem
Ivo Šmoldas
Hudební a divadelní akce

Setkání s Ivo Šmoldasem

Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte aktuální akce v regionu Liberecký kraj nebo navštivte Hudební a divadelní akce v celé ČR.
Zábavná talkshow.
IVO ŠMOLDAS je velice žádaný umělec. Jeho schopnost převést jakoukoliv situaci do humorné podoby je obdivuhodná. Má vlastní rozhlasový pořad a bez něho se dnes prakticky neobejde takřka žádný zábavný televizní pořad. Na jeho vystoupení jsou velice příznivé ohlasy diváků.

Dívčí válka

Legendární komedie autora Františka Ringo Čecha v novém nastudování Divadelní společnosti Vojan z. s. Český Dub.
Všelibice, Liberecký kraj

Den otevřených dveří podstávkových domů v Lužických horách

Téměř 30 podstávkových domů, které jsou ve vlastnictví soukromých majitelů se otevře poslední květnovou sobotu. Domy, které jsou typické pro česko-německo-polské trojzemí, unikátní lidové stavby si budou moci návštěvníci detailně prohlédnout zvenku i zevnitř. Domy jsou běžně nepřístupné.
Bílá, Liberecký kraj

Festival Karoliny Světlé ve Světlé pod Ještědem

Hledáte motivaci ke čtení? Potkejte postavy z románů a povídek velké české spisovatelky v přírodě Podještědí. Literatura naživo!
Světlá pod Ještědem, Liberecký kraj

Dívčí válka

Legendární komedie autora Františka Ringo Čecha v novém nastudování Divadelní společnosti Vojan z. s. Český Dub.
Světlá pod Ještědem, Liberecký kraj

Kurz zpěvu pro všechny nadšené zpěváky i nezpěváky

Celodenní kurz zpěvu pro všechny nadšené amatéry, ale i pokročilejší zpěváky, kteří si potřebují zopakovat základy pěveckých technik.
Hodkovice nad Mohelkou, Liberecký kraj

50 Podralsko

Cyklistický závod 50 Podralsko je určen pro širokou veřejnost. Pro závodníky máme připraveny dvě trasy -. 27 km a 54 km. Pravidelně se účastní jak elitní závodníci, tak i hobby jezdci a rodiny s dětmi. Před hlavním závodem se konají od 10 h dětské závody od odrážedel až po děti ve věku 8 let.
Osečná, Liberecký kraj

S rodinou do Vesce 2024

Zažijte den plný zábavy, hudby a atrakcí pro děti, jejich rodiče a prarodiče. Program pro rodiny s nejmenšími dětmi, pro školáky i středoškoláky. Představí se zde sportovní kluby, zájmové kroužky, volnočasové aktivity.
Liberec, Liberecký kraj

Koncert Dvořákova Turnova a Sychrova

Na programu průřez písňovou a operní tvorbou A. Dvořáka.
Sychrov, Liberecký kraj

Budova radnice v Českém Dubu

Budova původně renesanční radnice v Českém Dubu z roku 1565 doznala zásadních změn za secese, kdy získala v letech 1905-1907 dnešní podobu. Dodnes v ní sídlí městská správa.
Český Dub, Liberecký kraj

Kostel Seslání Ducha svatého v Českém Dubu

Pozdně románský kostel vznikl společně s johanitskou komendou v polovině 13. století. Kolem kostela se rozkládal hřbitov, do špitálu při severní stěně se příležitostně docházela léčit i sv. Zdislava.
Český Dub, Liberecký kraj

Johanitská komenda v Českém Dubu

Johanitská komenda sv. Zdislavy a Havla z Lemberka v Českém Dubu nabízí ke zhlédnutí nedávno objevené a postupně prozkoumávané a rekonstruované podzemí. Prostory johanitského kláštera s kaplí sv. Jana Křtitele tvoří samostatnou expozici Podještědského muzea.
Český Dub, Liberecký kraj

Poutní stezka Via Sacra

Poutní stezka Via Sacra vede po jedinečných sakrálních stavebních památkách a uměleckých pokladech rozmístěných v Trojzemí – tedy na území České repunliky, Německa a Polska. Na české straně vede stezka do Mnichova Hradiště, Jablonného v Podještědí, Českého Dubu, Hejnic a Rumburku.
Český Dub, Liberecký kraj

Podještědské muzeum v Českém Dubu

V Podještědském muzeu se seznámíte s historií Podještědí, a to i s lidmi, kteří jsou spjati s Podještědím i s Českým Dubem počínaje Karolinou Světlou, rodinou Mužákových, Bedřichem Smetanou i rodinou Blaschkých vlastnící kdysi vilu, ve které se nyní nachází muzeum.
Český Dub, Liberecký kraj

Koupaliště Český Dub

Areál přírodního koupaliště Český Dub se nachází v rekreační oblasti za městem. Bazén s rozměry cca 100x12 m je napájen přírodní vodou bez chemických přísad. Hloubka dosahuje až 3 m. Kolem jsou travnaté odpočinkové plochy.
Český Dub, Liberecký kraj

Soukromá sbírka papírových betlémů v Kněžičkách u Českého Dubu

Sbírka manželů Kabátníkových původně z Bělé pod Bezdězem čítá již přes 1000 kousků, které se neustále rozšiřují a pohladí na duši obzvláště v zimním období, kdy je atmosféra provoněna Vánocemi.
Český Dub, Liberecký kraj

Golfový areál Ještěd

Přijeďte za golfem i relaxem do malebného Podještědí. Hřiště se nachází na úpatí Ještědu a nabízí jedinečnou atmosféru daleko od jakéhokoliv ruchu.
Český Dub, Liberecký kraj

Ubytování a restaurace v okolí

Ubytování v Podještědském sportovním areálu

Všestranný sportovní areál, kde se budete cítit jako doma. Kompletní služby na dosah ruky, to vše v Podještědském sportovním areálu v Českém Dubu.
Český Dub, Liberecký kraj

Penzion a restaurace Golf Ještěd

Penzion se nachází na golfovém hřišti Ještěd s nádherným výhledem na green a fairway jamky č. 9 nebo do okolní kopcovité přírody. Nechybí ani staročeská restaurace v golfovém areálu Ještěd s velkou venkovní terasou a dětským hřištěm.
Český Dub, Liberecký kraj

Dům Jógy v Hlavici

ům jógy v Hlavici je bývalá selská usedlost v hornaté krajině s mnoha lesy (v Podještědí, u Českého Dubu), na okraji malebné vesničky Hlavice.
Hlavice, Liberecký kraj

Treehouse pod Ještědem

Ubytování v domě na stromech v krásném lese na svazích Ještědského hřbetu.
Proseč pod Ještědem, Liberecký kraj

Chalupa 33 – kvalitní ubytování v Hořeních Pasekách

Klasická poloroubená chalupa nabízí stylové ubytování na klidném místě v obci Světlá pod Ještědem – Hoření Paseky, na dohled od dominanty kraje – hory Ještěd.
Světlá pod Ještědem, Liberecký kraj

Kupole Leontýnka u Ještědu

Kupole u Ještědu se nachází na samém vrcholku nejklidnější a nejméně obydlené místní části města Liberec – Hluboká u Liberce, přímo v srdci přírodního parku Ještěd. Dominanta Libereckého kraje a Česká stavba 20. století vysílač a horský hotel Ještěd je vzdálen pouhé 4 km chůze klidnou přírodou.
Liberec, Liberecký kraj

Resort Slunce

V tomhle malém městečku v Podještědí vyšlo Slunce. Nazývá se sice resortem, ale stojí za ním jedna rodina, rodina Červených.
Osečná, Liberecký kraj

Hotel a hostinec Slunce v Osečné

Nově opravený a zmodernizovaný Hotel a Hostinec Slunce poskytuje komfortní ubytování v centru města Osečná. Hotel a Hostinec Slunce se nachází jen 14 km od Ještědu.
Osečná, Liberecký kraj