Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Na soupisce Slavie pro Ligu mistrů jsou i Provod s Takácsem, Baluta míří na hostování

Na třiadvacetičlennou soupisku pražské Slavie pro zápasy fotbalové Ligy mistrů se vešli i dva ze tří aktuálních nováčků v kádru červenobílých. Na velké zápasy v prestižní soutěži se mohou těšit záložník Lukáš Provod a defenzivní univerzál Ladislav Takács. Nedostalo se na Jakuba Horu a také rumunského záložníka Alexandru Balutu, kterému momentálně klub hledá hostování.

Provoda, který dosud nastupoval za České Budějovice, získala Slavia v pondělí z mateřské Plzně. Na poslední chvíli přivedla na hostování Takácse z Mladé Boleslavi a Horu z Teplic.

Slavia, která se v základní skupině utká s Barcelonou, Dortmundem a Interem, má na soupisce A dvacet hráčů do pole a dva brankáře. Na soupisce B určené pro hráče narozené po 1. lednu 1998 je gólman Jakub Markovič.

Soupisku A nelze měnit až do vyřazovací fáze. Výjimkou je dlouhodobé zranění brankáře.

Soupiska Slavie Praha pro základní skupinu Ligy mistrů:

brankáři: Ondřej Kolář, Přemysl Kovář, Jakub Markovič

obránci: Jan Bořil, Vladimír Coufal, Michal Frydrych, Tomáš Holeš, David Hovorka, Ondřej Kúdela, Ladislav Takács, Jaroslav Zelený

záložníci: Josef Hušbauer, Lukáš Masopust, Peter Olayinka, Lukáš Provod, Tomáš Souček, Nicolae Stanciu, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré

útočníci: Júsuf Hilál, Milan Škoda, Stanislav Tecl, Mick Van Buren.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články