Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Seriál mi pomohl, z hospody mě ale často vyhazovali, říká Zdeněk Godla

Seriál mi pomohl, z hospody mě ale často vyhazovali, říká Zdeněk Godla
Zdroj: instagram
+ Dalších 98 fotografií
MOST!
Zdeněk Godla se stal díky seriálu Most! televizním miláčkem. Poté, co Česká televize odvysílala divácky populární seriál, Godla dostal několik nabídek, které mu změnily život. Zahrál si v několika reklamách, televize Nova ho obsadila do seriálové Ordinace. Sám ale přiznal, že na růžích neměl ustláno. Trápily ho exekuce, které se vyšplhaly do výše milionu korun, mnohdy ho nevpustili do restaurace, když šel za zábavou...

"Stalo se mi to několikrát, že mě do hospody nepustili. Nevím, jestli to bylo kvůli tomu, že jsem Rom, ale jiné tam normálně pouštěli. U nás do hospod nesmí Romové, musíte mít klubovou kartu. Jedině do města, ale já bydlím na sídlišti a do města je to daleko," promluvil Godla o své trpké zkušenosti. "U nás v Chomutově mám jednu hospodu, kam normálně chodím. Po těchto zkušenostech lokály neměním. Ale myslím, že se seriálem se hodně změnilo, že dnes by mě snad už nevyhodili," pokračoval Godla, který v mládí strávil několik let ve vězení za loupežné přepadení.

"O tom mluvit nechci. To už je dávno za mnou. Byl jsem mladý," odmítl se vracet do minulosti Godla, který sice vydělává slušné peníze, ale své exekuce stále neumořil. "Snažím se je splácet, ale zašlo to tak daleko, že mi u dveří neustále stojí exekutor a stále mi něco zabavuje," dodal Godla s vírou v hlase, že snad se svých závazků brzy zbaví.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy