Hlavní obsah

Co se nosí v New Yorku? Neony i neutrální odstíny

Novinky, Linda Humlová

Co znamená, když troubení taxíků začne přehlušovat svižné klapání vysokých podpatků? Newyorský týden módy je tu a s ním i příval těch nejnovějších trendů a módní inspirace. Prohlédněte si, jaké outfity zvolily k této příležitosti nejen tamější stylové obyvatelky.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z New Yorku.

Článek

Zemité tóny

Připadají vám modely z přehlídek nenositelné a to samé si myslíte i o outfitech jejich návštěvnic? Pak vás vyvedeme z omylu. Čím dál tím častěji jsou totiž na týdnech módy po celém světě k vidění ženy v uvěřitelných outfitech, kterým dominují jednoduchost, praktičnost a také styl.

Umění totiž není obléknout si sukni z pštrosího peří nebo na sebe navěsit šusťákové oblečení z 90. let, ale vymyslet důmyslný styling sestavený z oděvů, které běžně nosíte a vyjadřují váš styl.

Foto: Profimedia.cz

Tělové odstíny jsou módní stálice.

Možná i proto ulice New Yorku občas připomínaly Kodaň. Návštěvnice tamějšího svátku módy totiž často sahaly po oblečení v neutrální paletě, která bývá považována za znak severských zemí. Inspirujte se jimi i vy a vyzkoušejte zkombinovat více kousků oblečení do jednoho tónu, nebo vyzkoušejte nadčasovou kombinaci bílé a „nude“, tedy tělové barvy, která působí luxusně a sofistikovaně zároveň.

Foto: Profimedia.cz

Béžová a bílá se skvěle doplňují.

Osvědčeným tipem na to, jak vypadat stylově, je také zařadit do své skříně alespoň jeden kožený či koženkový kousek, který opět nejlépe vynikne v kombinaci s basic oblečením v neutrálních barvách.

Foto: Profimedia.cz

Kůže v kombinaci s neutrálními tóny je sázkou na jistotu.

Oslnivé neony

O New Yorku se traduje, že je to město, které nikdy nespí, o čemž svědčí i všudypřítomná světla a fosforeskující neony. Ty ostatně byly vidět i ve dne. Barvy zvýrazňovačů jsou totiž horkým trendem nejen současné, ale i nadcházející sezony. Spousta návštěvnic týdne módy, včetně módní ikony Anny Wintourové, proto sáhla po kouscích ve svítivě žluté, růžové nebo třeba zelené.

Foto: Profimedia.cz

Neony zažívají velkolepý návrat.

Výhoda těchto barev je, že přitáhnou pozornost nejen fotografů za objektivem, ale také širokého okolí, proto se hodí na akce, kdy zkrátka chcete být centrem pozornosti.

Nosit se navíc dají téměř s čímkoliv. Neony si skvěle rozumí dohromady, ale můžete je nosit i v kontrastu s neutrálními barvami. V případě, že si na takto výrazný kousek oblečení netroufáte, můžete sáhnout například po stejně svítivém psaníčku nebo svůj outfit ozvláštnit neonovými sandálky na podpatku. Troufnete si?

Foto: Profimedia.cz

Růžová na tři způsoby

Foto: Profimedia.cz

Návštěvnice týdne módy často sahaly po výrazných barvých a velkých slunečních brýlích.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám