Hlavní obsah

V Teplicích našli před domem mrtvé manžele. Podle místních spáchali sebevraždu

Právo, Novinky, ok, jap, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice
Aktualizováno

Dva mrtvé lidi našli ve středu ráno kolemjdoucí před 12patrovým domem v centru Teplic. Podle obyvatel šlo o starší manželský pár, který trápily zdravotní problémy. Na místě jsou kriminalisté, kteří se případem zabývají. Pro zjištění příčiny úmrtí byla nařízena pitva.

V Teplicích našli před domem dva mrtvé lidiVideo: Karel Otcovský, Právo

 
Článek

Muži mohlo být podle obyvatel domu kolem 90 let, žena byla o několik let mladší. „Často si stěžovali na vleklé a vážné zdravotní problémy,“ řekla Právu jedna ze místních. Naznačila tak, že se pár zřejmě rozhodl skoncovat se životem dobrovolně skokem z okna.

Těla byla nalezena před domem kolem osmé hodiny ráno.

„Mohu potvrdit, že vyšetřujeme nález dvou mrtvých lidí. Na místě jsou kriminalisté a koroner, zjišťujeme příčinu úmrtí. Nelze v tuto chvíli říci, zda zemřeli cizím zaviněním,“ řekla Novinkám mluvčí policie Ludmila Světláková. Podle ní je na bližší informace příliš brzy. Byla nařízena pitva.

Podle mluvčího záchranné služby Prokopa Voleníka byli zemřelí staršího věku a záchranáři původně vyjeli na místo k nálezu dvou lidí po pádu. Další informace neposkytl. Na pomoc vzlétl i vrtulník. Při příjezdu záchranářů však lékař konstatoval smrt.

Teplický deník uvedl, že šlo o manžele, kteří vyjeli do devátého patra domu a vyskočili z okna. Zhruba devadesátiletý muž měl mít zdravotní problémy a jeho žena mu byla velmi oddaná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám