Šíp.deník.cz

Pašeračka Tereza Hlůšková zažívá muka: Každý den je to horší a horší!

Tereza Hlůšková se stále upíná na představu, že se z hrozivého pákistánského vězení dostane co nejdříve. Situace ale pro ni nevypadá zrovna příznivě a podle událostí uplynulých dnů to vypadá, že by se bývalá modelka měla připravovat na nejhorší scénář!

1 / 11
Tereza Hlůšková

Tereza od začátku svého zatčení dokola opakuje, že ona o téměř deseti kilech heroinu ve svém kufru nevěděla. Soudce ale má na pašeračku jiný názor a chce pro ní dosavadní trest ještě zvýšit!

Hlůšková, která pobyt ve vězení snáší velice špatně, se snaží celou situaci urychlit, život v nejistotě je pro ni utrpením! Poslední dny dokonce přestala jíst, omezila příjem stravy na pouhé jedno jídlo za den.

Jako důvod uvádí, že by se ráda dala do formy, stále má poslední plamínek naděje, že by její zbožné přání věznici opustit mohlo vyjít. Tereza ale opět dostala další ránu od osudu. Pátého září totiž měl proběhnout další soud, kde se měl její případ řešit. Jenže, dopadlo to pro ni opět debaklem…

Tereza se propuštění rozhodně brzy nedočká.

Pašeračka TerezaZdroj: profimedia

Tereza se září nemohla dočkat, těšila se konečně na další soudní stání, kde se měl její případ projednávat. Dočkala se ale místo toho studené sprchy. Soud sice proběhl, ale bez ní!

Novinář Aršád Alí uvedl, že nakonec soudce řešil jiný případ, ten Terezy se proto opět posunul. Není to poprvé, co se tohle Hlůškové stalo. Zamítnutí jejich žádostí a posouvání termínů už zažila několikrát.

Pobyt ve věznici se tím ale prodlužuje a s pašeračkou to jde od desíti k pěti. Psychicky je na tom špatně od samého začátku a protahování celé věci jí příliš nepomáhá.

Hlůškovou nejspíš ještě pár let ve vězení čeká.

Tereza HlůškováZdroj: profimedia

Nezájem soudce a přesouvání termínů je jasným důkazem, že tamní úřady se Terezu nechystají pustit. Pokud by sami věřili v její nevinu, snažili by se případ vyřešit co nejdříve.

Místo toho ale už mnoho měsíců vše protahují a je jasné, že se schyluje k nehorší možné variantě, Hlůšková buď dostane stejný trest jako u minulého soudu, nebo jí ho ještě zpřísní.

Jediné štěstí pro ni je fakt, že se nedostane k sociálním sítím. Kdyby totiž viděla svoji bývalou kamarádku Simonu, která ji do celého průšvihu dostala, nejspíš by se zhroutila už definitivně. Simona si totiž užívá života, nafotila titulní stránku pro Playboy a na Instagramu se chlubí, jak cestuje od jednoho luxusního hotelu k druhému. Tereza jí po svém zatčení obvinila ze lži. "Ta mrcha se na mém neštěstí jen přiživuje, tvrdí, jak je nevinná a přitom lže jako když tiskne," snažila se tehdy poukázat na spoluvinu Simony. Jenže, role jsou jasně dané, Tereza je zavřená a její ex kámoška si užívá.

Terezu podrazila nejlepší kámoška a vyhlídky do budoucnosti jsou špatné.

Tereza HlůškováZdroj: profimedia

Další soudní termín má Tereza naplánovaný na 17. září. Není ale jisté, zda se zase nestane něco nepředpokládaného a soudce ho opět posune. To už by pro Hlůškovou byl asi poslední hřebíček do rakve.

Ačkoliv jsou její šance na propuštění téměř nulové, ona se stále na tento pohádkový scénář upíná a věří v nový rozsudek. Podle veškerých dostupných informací to ale vypadá, že mladá Češka se soudci nezamlouvá a nevypadá to s ní dobře.

Další mučivé dva týdny má tedy Tereza opět před sebou a zbývá jí se jen modlit, protože v tomto případě by její propuštění bylo opravdu zázrak…

Hlůšková se chce za každou cenu dostat domů do Čech.

Tereza HlůškováZdroj: profimedia

Tereza by ráda žila jako dřív. V luxusu. Jenže, věznice opravdu bývalý život nepřipomíná.

Tereza HlůškováZdroj: instagram

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů