O tom, že instagram je jen iluze či klamavá reklama na štěstí, se poslední dobou spekuluje velmi horlivě. To samé nyní připomněla i Markéta Konvičková. Ta se totiž před několika dny doznala k boji s vážnou nemocí. „Před půl rokem jsem začala otékat, přišla jsem o vlasy a splašily se mi hormony,“ napsala zpěvačka. „Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem,“ napsala na svém instagramu.

Talentovaná blondýnka je silná a už věří, že to zlé má za sebou. Přesto chce na tomto příkladu upozornit na to, že vše není ve skutečnosti takové, jaké to na povrchu působí. „Možná tahle událost otevře oči i některým z vás. Sice to na mém Instagramu může vypadat, že si cestuju po světě, užívám života, všechno je fajn, ale jak už víte, tak zdání může někdy klamat. Já si to nyní prožila na vlastní kůži. Musela jsem se usmívat, číst o sobě tyhle nepěkné věci, ale jsem na sebe pyšná. Zvládla jsem vysokou školu, koncertovat, vymyslet šesté album a ještě se na sebe dívat každý den do zrcadla, jak se měním kvůli nemoci před očima. Věřím, že té spoustě anonymních pisálků to pro příště ukáže, že i zdánlivě šťastný člověk může mít svoje trápení a jakákoliv nepěkná zpráva od nich jim může ještě přitížit. To je bohužel ta moc sociálních sítí,“ snaží se Markéta po špatné zkušenosti otevřít všem oči.

Od té doby, co zpěvačka přiznala, že jí na vaječníku našli čtyři centimetry velkou cystu, jejíž histologický rozbor ukázal, že se jedná o vzácný karcinoid, podporuje Markétu nejen její blízké okolí, ale i fanoušci. „Už skoro dvě hodiny přemýšlím, jak bych poděkovala za to velké množství zpráv, které mi dnes v průběhu dne přišlo od spousty z vás. Píšete mi v nich zprávy plné podpory, lásky, ale také se se mnou dělíte o své podobné životní příběhy. Ani nevíte, jak moc mě vaše podpora a slova hřejí u srdce!!!“ děkovala upřímně Markéta svým příznivcům, kteří jí přejí jen to dobré.

VIDEO: Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? 

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií