Zpráva o zdravotním stavu vyděsila ve čtvrtek ráno nejen celé Česko. Aby se k dceři Dominice, žijící s finským manželem, muzikantem Timem Tolkkim (43) v Helsinkách, nedostala zprostředkovaně, raději jí Karel v předvečer oznámení sám zavolal. „Táta mi o leukemii řekl. Jsem moc ráda, že zněl vesele. Vím, že bude zase v pořádku,“ svěřila Blesku Gottova dcera po telefonu.

Dominika je přesvědčená, že táta bude bojovat. A že bude opět úspěšný. „Už jednou tu nemoc porazil, on to zvládne znovu. Je to bojovník a já mu věřím. Hlavní je, že je veselý. Musí se teď hodně smát, být dobře naladěný,“ řekla Dominika.

Sama prošla v poslední době několika zdravotními problémy, a navíc se přiznala k závislosti na lécích a alkoholu. Dokonce tatínkovi dala slib, že se půjde léčit. „Snažím se o to, aby měl ze mě táta radost. Přestala jsem pít a žiju teď zdravě. Už mám zase zpátky nastavený režim dne, tak spím v noci, a ne přes den. Taky jsem už zhubla,“ pochlubila se Dominika. Věří, že tím potěší i tatínka a prospěje to jeho zdravotnímu stavu.

Na dotaz Blesku, zda plánuje brzkou cestu za otcem, jak při poslední návštěvě Prahy slíbila, přišla jasná odpověď. „Nepojedu v dohledné době do Česka. Snažím se sama léčit a tatínek má kolem sebe skvělé lidi, co se o něho postarají. Hlavně Ivana ví, co dělá, a neumím si vedle táty představit nikoho lepšího. Oni to spolu zvládnou a já mu budu dělat radost odtud,“ rozhodla se Dominika.

Hovor ukončila dojemným vzkazem: „Tatínku, ty to zvládneš, jsi bojovník a moc tě miluji. Těším se, až tě obejmu!“ Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou!

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou! David Turek

Fotogalerie
69 fotografií