Šíp.deník.cz

Agáta a Jakub Prachařovi: Z lásky zbyla jen nenávist!

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová
Zdroj: profimedia
Sdílej článek:

Ještě před pár dny Agáta tvrdila, že je mezi ní a Jakubem všechno v pořádku a rozvod se nechystá. Jenže to byla lež! Modelka se snažila do poslední chvilky zatloukat, nakonec ale musela s pravdou ven. Manželství se nepodařilo zachránit a navíc, mezi dvojicí prý panuje naprosto nevraživá atmosféra! Víme víc!

Jakub a Agáta se ještě snažili manželství zachránit společnou dovolenou v Itálii, ani to jim ale nepomohlo. Po návratu modelka do médií ale tvrdila pravý opak!

"Jakub je s kamarády, nic se neděje. Šla jsem s kamarádkami, Jakub hlídá děti," Agáta si pokaždé našla výmluvu, proč se svým mužem netráví čas, ačkoliv byl podle ní jejich vztah v naprosté harmonii.

S realitou to ale nemělo moc společného. Poslední snaha o záchranu manželství se zkrátka nevyvedla, Prachařová si tento fakt ale dlouho odmítala přiznat. Nakonec ale sama udělala radikální krok!

Agáta nakonec řekla Prachařovi dost!

Neustálá snaha manželství zachránit už Agátu unavovala. Ona byla ta, kdo bojoval o svého muže až do konce, Jakub to ale měl už delší dobu lidově řečeno na salámu.

Celá situace už byla neúnosná, Agátě došla veškerá trpělivost a vztah definitivně ukončila. Bohužel se ale s Kubou nerozešli zrovna dvakrát v dobrém, spíše se dá situace přirovnat k válečné zóně! To nám potvrdila i blízká kamarádka Agáty!

"Vztah mezi nimi? Aktuálně asi žádný. Nedokážou spolu v klidu komunikovat, pokaždé se to zvrtne do nepříjemné hádky. Oba mají ještě příliš čerstvé rány, snad se časem uklidní," popisuje dění posledních dní naše informátorka. Hanychová z těchto důvodů opět utekla mimo republiku…

Prachař s manželkou neumí komunikovat

Agáta PrachařováZdroj: profimedia

Hanychová už od počátku krize nachází útočiště u své maminky Veroniky Žilkové, která už nějaký pátek žije v Izraeli. Lepší prostředí si modelka na odpočinek nemoha vybrat. Teplo, moře a společnost její matky mají na ni blahodárný vliv.

Dokonce se šušká, že tam Agáta potkala fešného surfaře, za kterým se ráda a často vrací! Je snad onen tajemný mladík důvodem, proč dala svému manželovi definitivní sbohem?

Jakub ale také není svatý a před časem vyšlo najevo, že měl mít poměr s kolegyní z talentu Dianou Mórovou! Otázkou je, zda tímto činem nechtěl jen oplatit Agátce její nevěry z minulosti. Tahle divoká dvojka si během let ublížila mnohokrát, vždy se jim ale povedlo manželství slepit. Momentálně už takový scénář ale nehrozí, krize se dostala až příliš daleko…

 

Může za úsměv Prachařové milenec?

Zda se Agátě s Jakubem podaří najít společnou řeč alespoň kvůli dětem, to ukáží příští měsíce. Aktuálně to ale na příměří nevypadá, naopak. Jakub od problémů utíká za prací, zatímco jeho žena tráví více času v Izraeli, než doma.

U této dvojky můžeme očekávat hodně divoký rozvod. Už jejich předchozí rozchody byly vždy bouřlivé a neobešly se bez mediálního divadla. Prachař kdysi dokonce sám zavolal do novin a svěřil se se zálety Agáty!

Jak bude tento definitivní konec manželství Prachařů probíhat se necháme překvapit. Klidné vyrovnání to ale nejspíš rozhodně nebude…

Jakub poslední dobou nevypadá dobře.

Jakub PrachařZdroj: profimedia

Agáta před bolestí utíká k moři, kde se cítí dobře.

Zdroj: Soňa Broulíková

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů