Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co předcházelo smrti mladé maminky Nikol (†23)? Hádka s přítelem, který ji už nemohl zachránit

Autor: DH - 
14. září 2019
13:33

Přítelkyně mu doslova umřela před očima. Přítel mladé maminky Nikol, která si údajně vzala život tak, že se oběsila na sluchátkách, teď promluvil o tom, co předcházelo hrozné tragédii. Podle něj se měl s partnerkou pohádat a odejít pryč. Když se pak vrátil do pokoje, Nikol už nedýchala.

Z výpovědi Honzy, přítele tragicky zesnulé Nikol (†23), mrazí v zádech. Mladík se o tom, jak jeho partnerka a mladá maminka zemřela, rozpovídal pro TN.cz. Podle něj měl s přítelkyní spory, kvůli nimž došlo až k hádce, která se ukázala být fatální.

„Když jsem vešel do pokoje, tak jsem netušil, že už nežije. Začal jsem na Nikču mluvit. Pak jsem přišel blíž a najednou jsem uviděl sluchátko okolo jejího krku a zjistil jsem, že je celá modrá,“ řekl Jan TN.cz, čímž nepřímo potvrdil spekulace o tom, že se dívka skutečně oběsila na sluchátkách. Policie, jež případ šetří, ostatně také hovoří o tom, že se v případě Nikol jednalo o sebevraždu.

Jan dále vypověděl, že ho nález uškrcené přítelkyně vyděsil, přičemž ihned sháněl pomoc. „Skočil jsem z okna a snažil se co nejrychleji sehnat pomoc,“ popsal mladík, který už ale své přítelkyni nemohl pomoci. Lékaři po svém příjezdu konstatovali smrt. "V tu chvíli se mi zhroutil svět. Náš vztah nebyl perfektní, ale fakt jsem ji miloval. Chtěl jsem, abychom byli spolu," řekl závěrem TN.cz.

Přátelé se bouří a viní Jana

V současné chvíli se kolem případu smrti mladé maminky Nikol objevuje více otázek než odpovědí. Zatím nikdo neví, proč by si měla dívka vzít svůj život, především když měla malého synka. Přátelé Nikol však mají jasno. Přítel Honza jí prý ubližoval, nadával jí a byl i násilnický. Jan to pochopitelně popírá, ale proti němu mají údajně svědčit i důkazy. „Mám i zprávy, kde mi napsala, že ji zmlátil a že se ho bojí,“ řekl TN.cz zdroj z okolí Nikol. Ten je přesvědčený, že jeho kamarádku k sebevraždě dohnal právě vztah s jejím partnerem.

Proti Janovi svědčí i fakt, že je v podmínce za násilnou trestnou činnost. „Chceme na něj podat hromadnou žalobu. Musí zaplatit za to, že ji týral,“ dodal zdroj, který si přál zůstat v anonymitě.

HledacPravdy ( 15. září 2019 19:44 )

sarka.q ( 15. září 2019 06:42 )

Sebevražda sluchátkama? Jako vážně? Dusit se dobrovolně několik minut ? Spíš bych věřila verzi, že jí je na krku přitáhl někdo jiný...

bafy81 ( 15. září 2019 05:32 )

Ta holka byla matka

bafy81 ( 15. září 2019 05:29 )

Naprostý souhlas

Nicoltenka ( 15. září 2019 00:27 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >> www.SlimExtrem.Com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání