První klapka padla ještě začátkem roku 2017 a počítalo se s tím, že Perinbaba 2 spatří světlo světa na Vánoce 2018. Film se však dostal do problémů. Nejprve to byla krádež během natáčení, posléze tvůrci sháněli finanční prostředky na dokončení prodeje „suvenýrů“ k filmu, jako byla například kniha či panenka. Všichni s napětím očekávají, zda televize pohádku odvysílá o letošních Vánocích.

Na svoje peníze za odvedenou prý práci stále čeká jedna z maskérek, která byla už šestou v pořadí. „Dovolím si říct, že se připojuji k těm, kteří mě varovali před jakoukoliv spoluprací s Jakubiskem. Poslední faktura z dubna 2019 za poslední jarní dotáčky 27 350,- (CZK, pozn. red.) není zaplacená a ani nebude,“ napsala na sociální síť Tereza.

Deana Jakubisková si tradičně vykouzlila důvod, proč by neměla zaplatit za odvedenou práci druhého člověka. Nezaplatí, pomluví a nahradí jiným. Je to jako upsat se ďáblu,“ dodala maskérka. 

Deana Jakubisková se pro Blesk ke slovům ženy vyjádřila a ostře se proti tomu ohradila. „Veřejné vyjádření paní Huškové považuji za hrubé osočování a poškozování dobrého jména společnosti J&J JAKUBISKO FILM EUROPE i moje jméno jako producenta. V této chvíli je celá záležitost v rukou právníků, uvedla pro Blesk producentka.

„Paní Tereza Hušková (pod pseudonymem Tereza Tartusa) si je vědomá, že porušila pracovní disciplínu a neplnila si svoje povinnosti vyplývající z pozice maskérky. Je si vědomá i skutečnosti, že svým jednostranným konáním, které nebylo v její kompetenci, z pozice maskérky, způsobila produkci reálnou škodu.  Po její vyčíslení daleko převyšuje finanční částku 27.350,- CZK. Několikrát byla produkcí i mojí osobou jako producentem vyzvaná, aby se dostavila do produkce na jednání. Aby vysvětlila, proč si neplnila svoje pracovní povinnosti a proč vědomě a opakovaně ohrožovala natáčení. Paní Hušková se nedostavila, dodala navíc Deana.

VIDEO: Jakubisko točí Perinbabu 2! Na plátno vrátí i mrtvé herce!

Video
Video se připravuje ...

Jakubisko točí Perinbabu 2! Na plátno vrátí i mrtvé herce! Hana Höschlová, Petr Soukup

Fotogalerie
32 fotografií