Jako jedna z prvních dorazila herečka Lucie Zedníčková (50), která vyvedla i svou dceru Amelii. „Jsme první, protože se strašně těšíme,“ přiznala Lucie s tím, že muzikál už viděla v předpremiéře a byla nadšená. Dokonce tomu uzpůsobila i své oblečení a měla zelenou krajku v oblasti dekoltu, aby ladila se zelenou hlavní hrdinkou Čarodějky.

Do divadla GOJA se vypravil i historik a dramaturg Radan Dolejš (55), skladatel Zdeněk Barták (65), který přišel v doprovodu krásné mladé blondýnky, ale trochu se zamotal do vysvětlení, o koho se jedná. Petr Hannig (73) dorazil zase se synem, který žije v Americe. „Syn už to viděl a byl zvědavý, jak to tady bude vypadat, ale já mu říkal, že když je to Franta Janeček, že to bude ještě lepší!“ nešetřil chválou.

Moderátorka Zuzana Bubílková (67), která dorazila s kamarádem a bývalým kolegou, který vtipkoval, že je její bodyguard, o Čarodějce již hodně slyšela a je velmi zvědavá. Těší se i na to, že popřeje k 75. narozeninám producentovi Františku Janečkovi.Premiéru si nenechal ujít ani herec a dabér Václav Knop (69), který spolupracoval na předešlém Janečkově muzikálu Fantom opery, a tak byl velmi napjatý.

Herec a zpěvák David Gránský (27) s manželkou Nikolou se po nedávné svatbě ukázali poprvé ve společnosti právě na premiéře. Co se u nich po veselce změnilo? „Máme se pořád stejně,“ shodovali se novomanželé. „Normální a v poklidu, nic radikálního se nezměnilo,“ tvrdí David, který miluje kouzla. V Čarodějce mu byla prý nabídnuta jedna z rolí, ale z časových důvodů odmítl. Kardiochirurg Jan Pirk (71) dorazil s chotí.

„Přijeli jsme z chaty, dal jsem přednost před mariášem,“ svěřil se lékař a přiznal, že v životě držel v ruce přes 7000 lidských srdcí. Dokonce i Janečkovo. Neopomněl ani na dress code a dorazil v obleku, zatímco herec Martin Zounar (52) to nestihl. „Já se omlouvám, přijel jsem z natáčení Ordinace a stihl jsem to jen tak tak,“ vysvětlil Martin, který přišel s dcerkou a též s přítelkyní a její dcerou. Muzikál už viděl v Londýně a je zvědavý na srovnání.

Nechyběli třeba ani cvičitelka Hana Kynychová (51) ani Pavel Trávníček (68), věčný představitel princů. „Pohádka je věčný žánr, protože na něj chodí děti i dospělí,“ uvedl herec, s nímž přišla manželka Monika. S rodinou přišla také hvězda Modrého kódu Sabina Laurinová (47). Na tak trochu jinou čarodějku se přišla podívat představitelka Saxany Petra Černocká (69). Ta si slavnou roli nyní zopakuje ve Studiu 2.

Ve výrazné róbě dorazila mladá herečka Bára Mottlová (33), která přiznala, že má přítele, ovšem místo něj přišla s kamarádkou. Nechyběla ani jedna z představitelek Glindy, Natálie Grossová (16), v doprovodu maminky Šárky (49). „Tohle je vyloženě komičtější, je založená na herectví,“ prozradila o roli v Čarodějce Natálka.

VIDEO: Z Grossové bude komička: Čarodějka je pro zpěvačkou obří výzvou!

Video
Video se připravuje ...

Z Grossové bude komička: Čarodějka je pro zpěvačkou obří výzvou! Petr Macek, Aleš Brunclík

Bývalé kolegy přišla podpořit také hvězda Fantoma opery Míša Gemrotová (33), která je prý nervózní i za ně. Sama se představí v novém Tarzanovi. Janeček měl v divadle také svoji oporu v podobě partnerky Terezy Mátlové (44) a dcera Emily Ann (11). Svému jmenovci přišel popřát také miliardář Karel Janeček (46), který dorazil se svou kněžnou Lilií (31) a vyvedl i některé ze svých potomků.

Na Světlanu Nálepkovou v roli madam Morrible se přišla podívat rodina - exmanžel Michal Nesvadba (61) i jejich dcera Josefína (31). Mezi dalšími hosty premiéry byli Andrea Pomeje (31) s přítelem Petrem PlačkemJiří Krampol (81), Václav Upír Krejčí (63) či herci Vladimír Kratina (67), Jan Antonín Duchoslav (54), Zdeněk Podhůrský (60), Ivana Andrlová (58), Ivana Jirešová (42), která vzala i svou dceru, Eva Čížkovská (53), Hana Maciuchová (73), muzikálová zpěvačka Kamila Nývltová (30) a muzikálový herec a zpěvák Oldřich Kříž (59), virtuos Jaroslav Svěcený (58), režisér a někdejší porotce ve StarDance Radek Balaš (53), moderátor Jan Rosák (72) a jeho kolega z Novy Martin Čermák či manželka fotbalisty Tomáše Rosického (38) Radka (38).

Své půvabné dcery vyvedl houslista Pavel Šporcl (46), herečka Hana Gregorová (67) dorazila s mladším partnerem Ondřejem Koptíkem a v páru dorazila například i Michaela Kuklová (51), která přivedla přítele Pepu. Dorazil také Lumír Olšovský (46) s partnerem Pavlem Bárem či producent Janis Sidovský (51) s manželem, zpěvákem Pavlem Vítkem (56).  

VIDEO: Muzikálová Čarodějka Eliška Ochmanová: Zelená budu krásná

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová Čarodějka Eliška Ochmanová: Zelená budu krásná Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
268 fotografií