14. září 2019 • 22:59

Vedoucí Inter se na Slavii naladil výhrou. Juventus ztratil body s Fiorentinou

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Interu Milán se před úterním zápasem Ligy mistrů proti pražské Slavii vyhoupli do čela italské ligy. V třetím kole porazili doma Udine 1:0 a udrželi stoprocentní bilanci. Z prvního místa sesadili mistrovský Juventus, který remizoval na hřišti Fiorentiny 0:0 a poprvé ztratil body.



Inter uspěl i díky situaci z 35. minuty, kdy De Paul uštědřil mimo hru pohlavek Candrevovi a byl vyloučen. Domácí využili přesilovku na konci první půle, podruhé v sezoně se trefil hlavou Sensi.

Udine se v deseti na gólovou odpověď nezmohlo. Záložník Antonín Barák se dostal do hry z lavičky poraženého týmu v 70. minutě, kdy vystřídal Jajala.

Inter nastoupil v sestavě: Handanovič - Godín, De Vrij, Škriniar - Candreva, Barella (46. Gagliardini), Brozovič, Asamoah - Politano (79. Sánchez), Sensi - Lukaku (64. Martínez).

V dresu Fiorentiny se poprvé od příchodu z Bayernu Mnichov objevil v základní sestavě křídelník Franck Ribéry a odehrál 69 minut. Ani on ani na druhé straně obhájce titulu s hvězdným Cristianem Ronaldem se ale branky nedočkali.

Juventus počtvrté v řadě nevyhrál venkovní utkání v Serii A, které následovalo po reprezentační pauze. Fiorentina si připsala první ligové body v sezoně a ukončila čtyřzápasovou šňůru porážek proti "Staré dámě".

Italská fotbalová liga - 3. kolo:

Fiorentina - Juventus Turín 0:0

Neapol - Sampdoria Janov 2:0
Branky: 13. a 67. Mertens

Inter Milán - Udine 1:0
Branky: 44. Sensi

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud