Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muže v Děčíně shodil prý syn z balkonu. Záhada parte: Rodinu mrtvý nezajímá?!

Autor: miv - 
15. září 2019
05:01

Mohla za vraždu Miroslava Š. (†67) nenávist v rodině? Podle policie muže z balkonu děčínského činžáku shodil jeho syn. Nyní není rodina vůbec zmíněna na mužově parte.

Rodinné nesváry zřejmě pokračují i poté, co byl Miroslav Š. zavražděný. Na parte se s ním loučí pouze kolegové z firmy, kde pracoval, a spolužáci z roku 1971. O rodině není ani zmínka.

Nikam nevolej...

Hádky byly údajně v bytě ve 3. patře zanedbaného děčínského činžáku na denním pořádku. Hlasitá výměna názorů předcházela podle jedné ze sousedek i tragédii, která se stala minulý týden ve čtvrtek. „Kolem 4. hodiny ráno mě vzbudily výkřiky. Někdo křičel ‚zavolej záchranku‘ a další hlas ‚nikam nevolej‘. Také jsem slyšela výkřik ‚udělej to kvůli mámě‘,“ popsala žena deníku Aha!

Nabodl se

Senior byl zřejmě vážně zraněný už ve chvíli, kdy ho mladík táhl na balkon. Tam jsou dosud patrné stopy krve. „Ten pán na nic nereagoval, když se dostali až k zábradlí. Mladík přes něj přehodil nejdřív jeho trup. Myslela, jsem, že pán bude zvracet. Pak ho ale přehodil a pán letěl k zemi. Dole se nabodl na dřevěné plaňky plotu,“ uvedla svědkyně.

Hrozí mu 10 let

Policisté už syna zavražděného muže obvinili z vraždy. Usvědčily ho i krvavé stopy na balkoně. Soud ho poslal do vazby, aby nemohl utéct. Jako mladistvému mu hrozí až 10 let ve vězení. Ve stejném domě se podle místních stala tragédie už před dvěma lety. I tehdy šlo o pád z okna, na kterém měla údajně vinu další osoba.

Zemřela mu žena

Sousedé Aha! prozradili, že Miroslav Š. byl vdovec, před čtyřmi lety mu zemřela žena. „Rád popíjel pivo, chodil do hospody, ale nikdy nedělal problémy,“ řekl jeho známý.

amaliana ( 15. září 2019 23:35 )

nemusí vždy jít jen o drogy, pamatuji si případ před cca 35 lety jsme plombovali vagon s rakví pána, tehdy to byla jediná varianta převozu na delší vzdálenost, tehdy také zabil otce úmyslně vlatní syn, shodil jej z lešení. Takové případy se prostě stávají a ne nepřijde mi to normální, ale život přináší i jiné hrůzy.

Evka4 ( 15. září 2019 15:35 )

Za užívání drog by měly být hodně vysoké tresty.Potom by se nestalo, aby 17letý smrad napadl svého tátu.

lunatic ( 15. září 2019 11:39 )

Dotyčný se zřejmě stavěl ledabyle ke své fyzické kondici,když se v článku konstatuje,že jej ve věku 67 let shodil z balkónu jeho vlastní,nezletilý syn ,tzn.mladíkovi mohlo být maximálně krátce před 18-ti lety,spíše však méně a přemohl 67-mi letého jedince - podívejte se třebas na Schw­arze­negge­ra,a­neno Staloneho - oběma však již bylo přes 70 ... a to dosti; na druhou stranu je však i pravda,že se stačí zamyslet nad prezidentem ČR,kterého poslala na zem u voleb pouhá,křehká žena - inu,v ČR je možné všechno

bizon_pepa ( 15. září 2019 11:16 )

Těžko říct.

verka1 ( 15. září 2019 08:15 )

Rodinné vztahy... Hrůza co se stalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání