Kladenští hokejoví fanoušci se dočkali, po pěti letech uvidí na svém stadionu nejvyšší soutěž

Pětileté čekání je u konce. Na kladenském zimním stadionu se znovu bude hrát extraliga, domácí obnovenou premiéru zažije tým Jaromíra Jágra v neděli odpoledne proti Hradci Králové. A možná fanoušci rádi zapomenou, jak si stěžovali, že si ještě pár týdnů před startem sezony nemohli koupit permanentní vstupenku na sezonu.

Tento článek je více než rok starý.

Kladno Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kladenský hokejový klub, který patří Jaromíru Jágrovi (uprostřed) dostane od města mimořádný příspěvek dva miliony korun

Kladenský hokejový klub, který patří Jaromíru Jágrovi (uprostřed) dostane od města mimořádný příspěvek dva miliony korun | Foto: Tomas Blazek / Mafra | Zdroj: Fotobanka Profimedia

„Mám v tom hodně prsty já. Jedním z důvodů je, že jsme museli dokončit smlouvu s prodejcem lístků,“ vysvětloval Jaromír Jágr, proč si museli fanoušci počkat.

Přehrát

00:00 / 00:00

Kladenští hokejoví fanoušci se dočkali, po pěti letech uvidí na svém stadionu nejvyšší soutěž

„Věřím, že kdybychom permanentky prodávali hned po sezoně, kdy byl ten největší boom a kdy by to pro nás bylo asi nejvýhodnější, tak by se spousta lidí teď ozývala, že to byl podvod, že tu není Plekanec a my jsme to věděli a podobně. Nemyslím si, že je problém, jestli ti sedí v kredenci permanentka tři měsíce nebo čtrnáct dní. Možná je to výhoda, že je menší šance, že ji ztratí,“ usmál se Jágr při předsezonní akci pro fanoušky.

Jenomže v ulici Hokejových legend, kde je kladenský zimní stadion, už je ohledně sezonních vstupenek vše v pořádku a ti skalní si koupili permanentku za branku do kotle za necelé tři tisíce. A v kladenské šatně věří, že na první domácí extraligový zápas po pěti letech bude plno.

„Doufám, že přijde hodně lidí, že to bude vyhrocené a že to bude super zápas. Doma bychom měli být silnější a sebevědomější, tak doufám, že to tak bude. Máme menší hřiště, známe to tam,“ zve fanoušky na odpolední zápas s Hradcem Králové útočník Jakub Strnad. První domácí zápas po návratu do extraligy rozehraje Kladno v 16.00.

František Kuna Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme