Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď na noc a středu 18. září

Podzimní den v areálu zámku Lednice
Podzimní den v areálu zámku Lednice
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Po přední straně tlakové výše se středem nad Britskými ostrovy k nám bude proudit studený vzduch od severozápadu až severu. Informuje o tom ČHMU.

Počasí v noci (22-07): Polojasno až oblačno, zpočátku na severu a severovýchodě místy, jinde ojediněle přeháňky, v polohách nad 1200 m i sněhové. Během noci místy ubývání oblačnosti do vyjasnění. Nejnižší teploty 9 až 5 °C, na západě až 3 °C. Mírný severozápadní vítr 3 až 7 m/s, zpočátku místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu kolem 20 m/s (70 km/h). Tlaková tendence: mírný vzestup Počasí přes den (07-24): Polojasno až oblačno, ráno a večer místy jasno. Odpoledne na horách na severu ojediněle přeháňky. Nejvyšší teploty 12 až 16 °C, v 1000 m na horách kolem 7 °C. Mírný severozápadní vítr 2 až 6 m/s bude večer slábnout. Tlaková tendence: slabý vzestup nebo setrvalý stav

Témata:  počasí ČHMÚ

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy