Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Žhavý výstřel: Dcera Charlieho Sheena a Denise Richards vyrostla do krásy

Žhavý výstřel: Dcera Charlieho Sheena a Denise Richards vyrostla do krásy
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 10 fotografií
galerie
Ačkoliv přes bujarý život a nejrůznější skandály to lidé jen málo zaznamenali, Charlie Sheen (54) má patnáctiletou dceru. S tou se poslední dobou vídá víc než kdy dřív, a to především proto, že svůj životní styl velmi umírnil. Dívka, kterou diváci zaregistrovali s matkou Denise Richards (48) ještě jako miminko v seriálu Dva a půl chlapa, pomalu roste do krásné dospělé ženy.

Charliemu Sheenovi se toho v životě moc nepovedlo - skandálů má na svém kontě snad víc než úspěšných filmů a svět si ho bude vždy pamatovat jako toho herce, kterého bujarý život stál nákazu HIV. Jestli ale na něco může být skutečně pyšný, je to jeho dcera Sam Sheen Tu má s krásnou herečkou Denise Richards

Z malé holčičky Sam velmi rychle vyrostla v dospívající ženu. Na sociálních sítích se pyšní fotkami nejen svého obličeje, ale i svého těla v plavkách. Po mamince zdědila uhrančivé modré oči a ačkoliv se nyní po jejím boku objevuje v reality show The Real Housewives of Beverly Hills, rozhodně by se neztratila ani na přehlídkovém mole či na obálkách časopisů.

Ačkoliv dříve byl Charlie samý skandál a se svou dcerou netrávil tolik času, kolik by měl, nyní s ní chodí na nejrůznější akce a na stará kolena se snaží být příkladným tatínkem. Zda tolik času tráví i s dalšími svými čtyřmi dětmi je otázkou, se Sam je ale během posledních měsíců spatřován skutečně často. Podívejte se do galerie, v jakou krásku tato dívka vyrostla.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy