Přestože na první pohled je soutěž StarDance plná úsměvů, noblesy a šarmu, všichni jsou skvělá parta, náramně si rozumějí a vzájemně si drží palce jako nejlepší přátelé, ve skutečnosti to bývá trochu jinak. Kromě klasické řevnivosti a přehnané soutěživosti mezi účastníky si ne vždycky sednou taneční partneři: Příkladem takovéto dvojice budiž herečka Kristýna Leichtová (34) a tanečník Václav Masaryk (29), jejichž tréninky byly podle šeptandy ze zákulisí z valné části naplněny hádkami. Jak se zdá, podobné problémy zprvu řešila také rusovlasá spisovatelka a její mladý tanečník.

„Občas je to těžší, ale jinak si myslím, že si rozumíme. Padli jsme si do noty, což je důležité,“ přiznal totiž Tomáš Vořechovský  Expres.cz. „Je to důležité, protože již spolu dokážeme komunikovat. Chvíli mi trvalo, než jsem k ní nalezl tu cestu, ale už se mi to podařilo a je to fajn,“ dodal, a jasně tím naznačil, že ne všechno je zalité sluncem tak, jak by se mohlo zdát podle rozesmátých selfíček. Přestože se o něco později snažil na svém instagramu veškeré spekulace vyvrátit fotkou, kde drží Radku Třeštíkovou kolem pasu, s popiskem, že „nespokojený pár vypadá jinak“, slova, která řekl, nejspíš nepotřebují vysvětlení. Zkrátka již za sebou mají první krizi.

„Nenecháme se rozhodit a jdeme kupředu!“ zdůrazňuje Vořechovský. Stejně tak bojovně se k celé situaci staví i Třeštíková. Je si totiž moc dobře vědoma, že jako autorka úspěšných románů Veselí nebo Bábovky rozhodně nepatří mezi favority soutěže. „Už jsem si zvykla, já jsem byla za outsidera považovaná vždycky - když jsem začala psát knihy, když jsem potom začala psát scénáře, dost by mě tedy překvapilo, kdyby to zrovna v tanci mělo bejt jinak. Nejlepší by bylo zavřít všem pusu tím, že vyhrajem, že jo,“ napsala sebevědomě na instagram.

Na jejího manžela, známého fotografa Tomáše Třeštíka (41), který je sám také velmi zaneprázdněný, už jí tedy moc času nezbývá. Ten se již na začátku léta při odtajnění účasti své drahé ženy úsměvně vyjádřil: „Ty voe, čeká nás asi dost divokej podzim!“  Podzim sice ještě nenastal, ale divokost už doma zřejmě zažívají. „Moc se teď nevidíme, a když, tak jsme oba totálně vyčerpaní, tak vyčerpaní, že jediné, na co nám kolikrát zbývaj síly, je jen dohadování se o naprostých zbytečnostech,“ svěřila se Třeštíková svým fanouškům na sociálních sítích.

„Oba už dávno víme, jak to vypadá, když se ve vztahu dostanete až na hranu, a že není moc těžký se tam dostat, zato je zatraceně těžký dostat se zas zpátky na místo, kde si umíte odpustit, že nejste dokonalí, ani jeden, zpátky na značku, odkud spolu je mnohem dál a víc, než bez sebe,“  napsala spisovatelka poeticky k fotce, na níž stojí v objetí svého muže, syna slavné dokumentaristky Heleny Třeštíkové (70), a vzkázala mu: „Miluju Tě, i když mě se*eš - a jo, mohla bych napsat štveš, ale to není stejný, prostě to není stejný.“

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder (34)

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií