Záletník Karel Gott (†80): Pikantní svědectví jeho ex!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 19:19

Karel Gott se ženil až po šedesátce, a tak není divu, že se objevuje řada žen, které tvrdí, že s Mistrem něco měly. Pikantní svědectví podala třeba Marika Sörösová, která s Gottem koketovala v devadesátých letech.

Karel Gott (†80) poznal za osm desítek let tři opravdu osudové ženy, které přivedly na svět jeho čtyři dcery, na nespočet dalších krásek se ale zapomíná. Namátkou stačí jmenovat dnes třiačtyřicetiletou Slovenku Mariku Sörösovou, která o třech letech s Mistrem později vydala pikantní knihu Z tajného deníčku Mariky S.

Deník přestal být tajný v roce 2001, kdy také Marika promluvila pro server super.cz. Povídala tehdy o nevěrách ze strany legendárního zpěváka. „Po dobu, co jsem s ním žila, vím minimálně o třech ženách, se kterými mne podvedl,“ řekla zmíněnému webu.

„Dělalo mu dobře, když mohl pobláznit nějaké mladé děvče. Později se už však ovládal, protože velmi dobře věděl, že udělám scénu nebo mu uteču,“ líčila temperamentní Slovenka, podle které Gott pro své zálety hledal nejrůznější, často nesmyslné výmluvy.

Se Slavíkem jí to nakonec nevyšlo, on se po rozchodu dal dohromady s budoucí manželkou Ivanou. Sörösová přitom kvůli němu zrušila zásnuby se svým partnerem. Možná proto pak měla nutkání o vztahu s Gottem všude vyprávět.

Témata: Karel Gott