Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

SOUHRN 8. KOLA: Zlín zesměšnil Kometu sedmi góly. Litvínovští přestříleli Hradec, Liberec vynuloval Olomouc

Zlín v osmém kole extraligy potvrdil, že se zvedá. Tentokrát to odnesla Kometa, která utrpěla v domácím prostředí vysokou porážku 0:7. V čele tabulky je Liberec, který napravil porážku s Kladnem a poprvé v sezoně udržel čisté konto, Bílí Tygři přehráli Olomouc 2:0. Naopak gólovou přestřelku viděli diváci v Litvínově, kde padlo jedenáct branek. Hradečtí hokejisté vedení neudrželi a nakonec prohráli 5:6.

Brankář Karel Vejmelka z Komety sleduje slavící hráče Zlína
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Třinec – Karlovy Vary 4:3 PP

Třinec vedl nad Karlovými Vary 1:0 a pak i 3:2, ale tříbodového vítězství se nedočkal. Západočeši těžili z přesilových her a dvěma góly v početních výhodách si vynutili prodloužení, v něm ale rozhodl o výhře domácích Ocelářů 4:3 Ondřej Kovařčík 53 sekund před koncem nastavení. Dvě branky vítězů zaznamenal Matěj Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Karlovy Vary

Liberec – Olomouc 2:0

Bílí Tygři zapomněli na úvodní porážku sezony a Olomouc zdolali 2:0. Liberečtí dvakrát udeřili v prostřední třetině, kdy se prosadili Michal Bulíř s Tomášem Havlínem. Brankář Marek Schwarz si připsal první čisté konto v sezoně. Hanáci prohráli potřetí v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Olomouc

Plzeň – Vítkovice 4:1

Útočník Plzně Milan Gulaš se dál veze na produktivní vlně. Proti Vítkovicím přidal už osmý gól v sezoně, navrch si připsal i asistenci a dvěma body nasměroval Západočechy k vítězství proti Vítkovicím 4:1. Plzeň je už čtvrtá, naopak Ostravané prohráli podruhé v řadě a jsou mimo elitní šestku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Vítkovice

Kometa Brno – Zlín 0:7

Brňané museli v domácím utkání proti Zlínu strávit nevídaný debakl 0:7. Kometa ztrácela hned od začátku, když po první třetině prohrávala už o tři branky. Berany táhl zejména Antonín Honejsek, který se blýskl třemi body včetně dvou gólů. Dvakrát skóroval i Jakub Šlahař, gólman Daniel Huf slaví první čisté konto v kariéře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno – Zlín

Litvínov – Hradec Králové 6:5

Jedenáctibranková přestřelka mezi Litvínovem a Hradcem Králové nakonec dopadla lépe pro domácí Vervu, která se radovala po výsledku 6:5. Černožlutí se přetahovali s Východočechy celý zápas, ani jeden tým nevedl o víc jak jednu branku. V závěru se ale prosadil Richard Jarůšek a odvrátil prodloužení. První útok Viktora Hübla nasbíral šest bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Hradec Králové

Pardubice – Kladno 3:2

Pardubice už bez hlavního trenéra Ladislava Lubiny uspěly proti Kladnu, když uhájily výhru 3:2. Středočechy držel ve hře Jaromír Jágr, který nejprve přihrál na gól Davida Stacha na 1:1 a poté sám v přesilovce snížil na 2:3, ale v závěru se už Rytířům srovnat nepodařilo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Kladno

Mladá Boleslav – Sparta 1:2 PP

David Tomášek nastoupil ke svému prvnímu utkání za Spartu po návratu z Finska a byl u výhry 2:1 v prodloužení na ledě Mladé Boleslavi. Za Pražany se ale prosadili jiní, skóre otevřel Jan Buchtele a po vyrovnání domácího Jakuba Klepiše rozhodl v prodloužení Andrej Kudrna. Sparťané jsou devátí, Středočeši i přes prohru třetí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články