Charlotte Gottová to věděla: SLZY a UTRPENÍ!

Charlotte Gottová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 16:57

Píseň Srdce nehasnou, kterou Karel Gott nazpíval se svou dcerou Charlotte, láme nejrůznější rekordy. Její nahrávání ale pro jednotlivé aktéry nebyly vůbec jednoduché, jelikož jej doprovázely velké emoce.

Po duetu Srdce nehasnou si Charlotte Gottová vyslechla pochvalu od milovaného tatínka Karla Gotta i od režiséra videoklipu Janka Cingroše. Poklonu jí ovšem složil i producent písně Lukáš Chromek, který si byl vědom, že to zpěvákova dcera nemá vůbec jednoduché.

„Vím, že Charlottka měla respekt k textu písně. Věděla, o čem zpívá, a nebylo to pro ni lehké,“ prozradil nadaný hudebník extra.cz. Ve studiu naštěstí panovala atmosféra sounáležitosti, a tak se dívce snažil každý pomoct.

„Občas jsme ji museli všichni povzbudit, že je to jen píseň. Je to citlivá slečna. Povzbuzovali jsme ji, aby třeba zkusila více verzí. Bylo pro ni přitom z pochopitelných důvodů těžké zpívat zrovna takovou píseň dokola, což je ve studiu třeba,“ popsal Chromek.

Podle Chromka bylo důležité, že se autorovi skladby Richardu Krajčovi povedlo v textu vystihnout vše, co bylo třeba říci. „Když jsem ten materiál slyšel, tušil jsem, že by to mohlo být velké. Ale nikdo se samozřejmě neodvážil domýšlet, že to bude Karlova poslední píseň,“ dodal pro zmíněný server.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott